Kapalı beta sürüm tester başvuruları bitti.Nasıl 9s için pilot kullanıcı nasıl oluruz halen aktif mi link alabilir miyim teşekkürler
Linki yöneticiler düzenledi. Benim paylaştığım link de direkt olarak rom iniyordu. Bunu kontrol etmedim hocam.Bende test grubu dahilim ama güncelleme gelmedi. Linkten indirdim test grubuna dahil değilsin diye hata alıyorum. Zaten a11 deyim. 01 sürümünde. Herşey problem bu romda
Ben telegram grubundan indirmiştim. Ve grupda herkes benimle aynı şeyi paylaşıyor.Linki yöneticiler düzenledi. Benim paylaştığım link de direkt olarak rom iniyordu. Bunu kontrol etmedim hocam.
Linki yöneticiler düzenledi. Benim paylaştığım link de direkt olarak rom iniyordu. Bunu kontrol etmedim hocam.
Hocam nasıl bir link bu. Yanlışlıkl oldu sanırımSanırım yanlış veya hatalı bir bağlantı eklemiştiniz.
Aşağıda ki bağlantı mevcuttu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam nasıl bir link bu. Yanlışlıkl oldu sanırım
Güncelleme kısmından manuel olarak yapabiliyor muyuz bunu?Redmi Note 9SMiui 12 için Android 11 güncellemesi yayınlandı. Pilot testi için başvuran arkadaşlar zaten bu güncellemeyi almışlardır. Almayanlar için paylaşıyorum.
[Curtana]
Romun İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Normal Kurulum Aşamaları :
- OrangeFox üzerinden kurulum yapılmalıdır.
- TWRP / OrangeFox'a giriyoruz
- Wipe - Dalvik Art/Cache/Data.
- Flash rom
- Reboot System
Temiz Kurulum Aşamaları :
- Romun zip dosyasını OTG Flash belleğe veya SD kartınıza yükleyiniz, indiriniz.
- OrangeFox üzerinden kurulum yapılmalıdır.
- TWRP / OrangeFox'a giriyoruz ve Format Data - Yes (Yeniden BAŞLATMAYIN)
- Wipe - Dalvik Art/Cache/Data/İnternal Storage
- Flash rom
- Reboot System
Not : Eğer imkanınız varsa temiz kurulum yapmanızı tercih ederim. Kurulum biraz uzun sürüyor. Panik yapmayınız. Biraz bekledikten sonra kurulum ekranı gelecektir.