- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Note 9 pro
- Konular
- 7
Yeşil note 9 pro kullanıyorum ışık altında gözüken 4 parça toz var.
Dönüşleriniz önemli hocam peki servise gödnderdiniz miYeşil note 9 pro kullanıyorum ışık altında gözüken 4 parça toz var.
Garantiye gönderdim birşey yok deyip geri yolladılar. Tüketici hakem heyetine başvurdum iade istedim 2 hafta olacak. Sonucunu konu açmıştım oraya yazacağım.Dönüşleriniz önemli hocam peki servise gödnderdiniz mi
Walla hocam sanszlıklık ben ilk çıktığında aldım yeşil bendeki de allaha şükür hiç bişi olmadıGarantiye gönderdim birşey yok deyip geri yolladılar. Tüketici hakem heyetine başvurdum iade istedim 2 hafta olacak. Sonucunu konu açmıştım oraya yazacağım.
Sonraki üretimlerde olmuyor diyorlardı yalan dolan 8.ay üretim benim ki bugün bidaha kontrol ettim bir tane daha girmiş. Pekde iade etmek istemiyorum ama yapacak bişey yok. Değişim istersem bidaha olur diye korkuyorum. Dolar artmaz ise inşallah bütçemi biraz daha artırıp m51 almayı planlıyorum şuanlık.Walla hocam sanszlıklık ben ilk çıktığında aldım yeşil bendeki de allaha şükür hiç bişi olmadı
Hocam yeşil renk daha az satıldığı için daha az görmüş olmayasın? Piyasa gri bulmak çok kolay değil. Olandada fiyat farkı varHocam ben geri dönüş almak için açtım konuyu ama yeşilde bu sorun diğerlerine göre az
Onuda düşündümde nozzle ı çok incelerden bulmak lazım hatta teypçilerin falan kullandığı siyah olan silikon dha iyi olabilir. Hemen donmadan spatulayla az dürttük mü servis bile anlamazArkadaşlar sıcak silikon ile kapatarak daha iyi sonuç alabilirsiniz yapışması ve çıkarması çok kolay kesinlikle tavsiye ederim