İnceleme Redmi Note 9 Pro Toz Sorunu Çözümü Uzun Süreli İnceleme Tavsiyelerim Ve Önerilerim

By_mi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ümit
Cihazım
mi a2 (6x)
Konular
0
Hocam ben yeşil 6/128 lik note 9 pro kullanıyorum ben aldıktan bir ay sonra toz sorunu başladı lens koruyucu falan bir işe yaramıyor servise gönderdim Bir hafta sonra genel temizlik yapıldı denip gönderildi ama geldiğinde hala kamerada toz vardi yeşil renkte de oluyor kılıf falan hikaye

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Selam hocam bende mavi reng 1 aydan fazla oldu kullanıyorum normal baseus kilif aldım kamera korumasız wukur Allah toz problemi yawamiyorum bide ekran koruyucu cam takdirmiwdim ekran hassasiyetini azlatiyormuw dün çıkardım telefon canavarmiw 2 kusuru var oyunlarda ve warjda hızlı isiniyor ve yazılım eksikliği bazı yerlerde
Hocam ben yazılımsal sorunu eu rom ile hallettim global den Endonezya vs dğer romlardan çok ama çok iyi yani ekran koruyucu cıkarmanız yanlıs olmus bun ekranı fok cabuk çiziliyor lensun diye bir koruma var önlü arkalı full kaplama onı tavsiye ediyorum varla yok arası bişey be kesinlikle nano temperli hepsine kafa tutar eu romda aralıksız 5 saat pubg mobile oynadım ısınma nerdeyse hiç yoktu o tamamen yazılımsal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben yeşil 6/128 lik note 9 pro kullanıyorum ben aldıktan bir ay sonra toz sorunu başladı lens koruyucu falan bir işe yaramıyor servise gönderdim Bir hafta sonra genel temizlik yapıldı denip gönderildi ama geldiğinde hala kamerada toz vardi yeşil renkte de oluyor kılıf falan hikaye

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam dediğim gibi yeşil renk te diğerlerine oranla daha az sorun var baya bir araştırma yaptım bu konuda ama xiominin açıklamasında sadece 1 partide bu sorun varmış bende allaha şükür yok ilk piyasaya düştüğünde aldım yani cihazı ben sizin yeriniz de olsam tekrer yollarım garantiye

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Hocam ben yazılımsal sorunu eu rom ile hallettim global den Endonezya vs dğer romlardan çok ama çok iyi yani ekran koruyucu cıkarmanız yanlıs olmus bun ekranı fok cabuk çiziliyor lensun diye bir koruma var önlü arkalı full kaplama onı tavsiye ediyorum varla yok arası bişey be kesinlikle nano temperli hepsine kafa tutar eu romda aralıksız 5 saat pubg mobile oynadım ısınma nerdeyse hiç yoktu o tamamen yazılımsal

Hocam dediğim gibi yeşil renk te diğerlerine oranla daha az sorun var baya bir araştırma yaptım bu konuda ama xiominin açıklamasında sadece 1 partide bu sorun varmış bende allaha şükür yok ilk piyasaya düştüğünde aldım yani cihazı ben sizin yeriniz de olsam tekrer yollarım garantiye
Eu rom evet çok iyi ama 1 el pubg oynuyorum batarya 38-ze kadar isiniyor jarjda 70% gelene kadar 40 derece oluyor bugün inwallah güzel bir ekran koruma bulursam almayı duwunuyorum eski cam 10 d temperglas-di

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Eu rom evet çok iyi ama 1 el pubg oynuyorum batarya 38-ze kadar isiniyor jarjda 70% gelene kadar 40 derece oluyor bugün inwallah güzel bir ekran koruma bulursam almayı duwunuyorum eski cam 10 d temperglas-di
Lensun koruma taktırın hocam kesinlikle tavsiye ediyorum

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Şu an global romdayim ben sizin verdiğiniz twrp bir türlü kuramadigim için öbür alternatif recovriyden kuruyordum bilmiyorum bu yuzdendirmi eu rom içime sinmedi

Lensun koruma taktırın hocam kesinlikle tavsiye ediyorum
Bula bilirsem takdiririm hocam malum pandemidendirmi bilmiyorum fazla çeşit yok buralarda tüm satıcılar aynı şeyleri satıyor bu telefonu aldığından bu yana yüreğim isdedigim güzle bir ön arka koruma bulamıyorum sipariş etsem 3 ay falan cekebilir gelemsi

flat_kil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Konular
1
Note 9 Pro Yeşil ve Gri renk her ikisini de aldığımdan beri kamera korumalı silikon kılıf ile kullanıyorum, çok şükür sorun yok ikisinde de...

Keles1234

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
BELEDİYE İŞÇİSİ
Konular
7
kamera çevresine silikon diyordu bir arkadaş sıcak silikon ile kenarları sıvayınca geçmiyormuş toz

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Şu an global romdayim ben sizin verdiğiniz twrp bir türlü kuramadigim için öbür alternatif recovriyden kuruyordum bilmiyorum bu yuzdendirmi eu rom içime sinmedi

Bula bilirsem takdiririm hocam malum pandemidendirmi bilmiyorum fazla çeşit yok buralarda tüm satıcılar aynı şeyleri satıyor bu telefonu aldığından bu yana yüreğim isdedigim güzle bir ön arka koruma bulamıyorum sipariş etsem 3 ay falan cekebilir gelemsi
Anladım hocam lensun zaten öyle
kamera çevresine silikon diyordu bir arkadaş sıcak silikon ile kenarları sıvayınca geçmiyormuş toz
O yöntemi bilmiyorum hocam

Üst Alt