Soru Redmi note 9 pro Tianma Panel?

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Redmi note 9 Pro aldım. Cihazı incelediğimde tianma panel kullanıldığını gördüm. Grupta aynı cihaz alanlarda hayalet ekran sorunu var mıdır? Tianma panalde illaki hayalet ekran sorunu olur mu ilerde?

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Bendeki note 9 pro da tianma. Ancak şöyle bir durumda var, eşimde mi max 2 var ona da baktım o da tianma. 2 yıl önce aldık ve o günden beri en yüksek parlaklıkta kullanır, ekran zaman aşımı da 2 dakika. Onda ghost screen oluşmadı. Belkide belli dönem çıkan cihazlarda kullanılan serilerde karşılaşılmış olabilir. Çinlilerin kalite kontrolü müşteriler tarafından dürtüklendikten sonra devreye soktukları bilinen bir konu.

Oyla:

Shady666

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kim Yong Un
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Note 9 pro çok hoşuma gitti ama bu ghost screen olayından korkuyorum ben de.

Oyla:

ozdemrom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
OnePlus5T
Konular
0
hepsiburadanın sattıkları hauxing panel bilginize.

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
hepsiburadanın sattıkları hauxing panel bilginize.
128gb olanı alan ve huaxing çıkan var mı bu siteden. Bide site önemli değil tedarikçi firma önemli. Adamın gitti gidiyorda da satışı olabilir.

Oyla:

Murat Kapucu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Tianma panellerde kameraya toz kaçma sorunu varmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Telefonum redmi note 9 pro:?

Oyla:

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Tianma panellerde kameraya toz kaçma sorunu varmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Telefonum redmi note 9 pro:?
Bu konu aldı başını gidiyor kimi yeşilde yok gride var derken, bazısı tianma panele bağlıyor. Bazısı mayıs üretimlerde derken bazısı endonezya üretimlerde var diyor vs vs.
Önceki sayfalarda inceleme var bende 128lik gri tianma var mesela toz olmadı. Önlemimi aldım bantla kapatıp kamerayı kapatan kılıf aldım.ilk zamanlar çok taktım kafayı artık aklıma gelmiyor toz çıkarsa açar temizler kapatırım diye düşünüyorum.

Oyla:

Murat Kapucu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Bu konu aldı başını gidiyor kimi yeşilde yok gride var derken, bazısı tianma panele bağlıyor. Bazısı mayıs üretimlerde derken bazısı endonezya üretimlerde var diyor vs vs.
Önceki sayfalarda inceleme var bende 128lik gri tianma var mesela toz olmadı. Önlemimi aldım bantla kapatıp kamerayı kapatan kılıf aldım.ilk zamanlar çok taktım kafayı artık aklıma gelmiyor toz çıkarsa açar temizler kapatırım diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazım 64lük gri olandan. Kamera etrafında hafif toz birikmesi var. Çok da kurcalamak istemiyorum iç kısma girer diye. Bant ile önleyebileceğimi düşünüyorum olmazsa da son çözüm garanti:)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt