Soru Redmi note 9 pro Tianma Panel?

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Redmi note 9 Pro aldım. Cihazı incelediğimde tianma panel kullanıldığını gördüm. Grupta aynı cihaz alanlarda hayalet ekran sorunu var mıdır? Tianma panalde illaki hayalet ekran sorunu olur mu ilerde?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Önceki ghostscreen faciasından sonra tianma yeni jenerasyon panel ürettiğini artık ghostscreen olma olasılığının 1000/1 civarında olduğunu açıkladı.
Yanlız bu yeni tianma panel yüzünden Twrp yapılamıyor. 9s - 9pro için custom rom konusu hayal olabilir.
Hocam kafaya takmaya gerek yok. Çoğu telefonun bu gibi uyumsuzluklari oldu lakin sonradan düzeltildi

Oyla:

Ugurcan1996

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Bende Note 9 Pro' ya geçiş yaptım daha önce RN 5 Pro kullanan biri olarak tianma panelde ghost screen sorununu 2 kez yaşadım neyse ki gelen panel Huaxing ama kısaca tianma panelde (yenilerini bilemiyorum) hayalet ekran sorunu yaşanması ihtimal

Oyla:

ercaneren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
REDMI NOTE 9PRO
Konular
1
Bende Note 9 Pro' ya geçiş yaptım daha önce RN 5 Pro kullanan biri olarak tianma panelde ghost screen sorununu 2 kez yaşadım neyse ki gelen panel Huaxing ama kısaca tianma panelde (yenilerini bilemiyorum) hayalet ekran sorunu yaşanması ihtimal
Bende note 9 proya geçiş yaptım hocam ama elimdeki telefonun panelinin ne olduğunu nereden görebilirim.

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende note 9 proya geçiş yaptım hocam ama elimdeki telefonun panelinin ne olduğunu nereden görebilirim.
Ayarlar, telefon hakkında, tüm özellikler, çekirdek sürümüne üst üste tıkla çıkan menüde en üstte software versiyona gir orda yazıyor hocam

Oyla:

ercaneren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
REDMI NOTE 9PRO
Konular
1
Ayarlar, telefon hakkında, tüm özellikler, çekirdek sürümüne üst üste tıkla çıkan menüde en üstte software versiyona gir orda yazıyor hocam
Teşekkürler hocam benim telefonda Huaxing panel miş

Oyla:
Üst Alt