Soru Redmi note 9 pro Tianma Panel?

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Redmi note 9 Pro aldım. Cihazı incelediğimde tianma panel kullanıldığını gördüm. Grupta aynı cihaz alanlarda hayalet ekran sorunu var mıdır? Tianma panalde illaki hayalet ekran sorunu olur mu ilerde?

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
10
Tianma panelde twrp sorunu yaşayan oldu mu? Benim bootloader henüz açılmadı, deneyemedim.

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Tianma panelde twrp sorunu yaşayan oldu mu? Benim bootloader henüz açılmadı, deneyemedim.
Dün bl kilidini açtım ,twrp dokunmatik kitliyor ,kitlememesi için twrp ekranı geldiğinde işiniz bitene kadar kullanın ve çıkış yapınız,eğer 1dk beklerseniz twrp dokunmatik kitliyor ve tekrar cihazı başlatıp kurmanız lazım

Oyla:

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
10
Dün bl kilidini açtım ,twrp dokunmatik kitliyor ,kitlememesi için twrp ekranı geldiğinde işiniz bitene kadar kullanın ve çıkış yapınız,eğer 1dk beklerseniz twrp dokunmatik kitliyor ve tekrar cihazı başlatıp kurmanız lazım

Twrp menüsünde ekranı kilitlemesin diye bir menü olacaktı. Misal 1 dakika işlem yapılmadığı zaman ekran kapanıyor ya onu değiştirip ekranın sürekli açık kalması sağlanabiliyordu. Denediniz mi?

İşlem yapıldığı esnada bir problem oldu mu peki? Çalışmaya engel bir durum?

Teşekkürler,

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Çalışmaya engel durum şudur. Tianma panelli cihazlarda system partisyonu mount edilemiyor. Bunun için system vipe yapılamıyor. Bu yüzden her rom kurulumu drtiy flash denilen şekilde oluyor temiz kurulum yapılamıyor.
Panel çeşidi yüzünden system wipe yapılamıyor mu:o

Oyla:

kokanche

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
10
Çalışmaya engel durum şudur. Tianma panelli cihazlarda system partisyonu mount edilemiyor. Bunun için system vipe yapılamıyor. Bu yüzden her rom kurulumu drtiy flash denilen şekilde oluyor temiz kurulum yapılamıyor.

Bu ciddi bir problem. Umarım geliştirici arkadaşlar bir çözüm bulabilirler. Yalnız anlamadığım şey bu sorunun panelle ne bağlantısı olduğu?

Peki magisk flashlayıp rootlamanıza müsade ediyor mu twrp?

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Twrp menüsünde ekranı kilitlemesin diye bir menü olacaktı. Misal 1 dakika işlem yapılmadığı zaman ekran kapanıyor ya onu değiştirip ekranın sürekli açık kalması sağlanabiliyordu. Denediniz mi?

İşlem yapıldığı esnada bir problem oldu mu peki? Çalışmaya engel bir durum?

Teşekkürler,
Onu denemedim ama kitlemez diye duaunuyorum

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Aynen system mount edilemiyor. Bu yüzden vipe listesinde system yok zaten.
Bende ilk duyduğumda komik gelmişti ama hal böyle. Panelle ne alaka bilen yok. Ancak twrpyi bilirsiniz basitçe yapılabilir. Yani kolayca halledilecek bir şey olsa şimdiye çoktan halledilirdi. Belki de ekibin elinde tianma panelli bir cihazı yoktur.
Üstte arkadaş magisk vs sormuş hepsi yapılabiliyor. Sadece vipe yapamıyorsunuz.
Söylediklerinizin panel ile bir alakası yok. Redmi Note 8 cihazımda tianma panel var ama bahsettiğin durumların hiçbiri yok. Bu daha çok cihazın çıkış tarihi ile ilgili. Telefon yeniyken bu sorunlar oluşuyor, zamanla geliştiriciler hallediyor. Twrp yerine daha çok custom recoveryler kullanmanızı öneririm. Bunlara destek daha fazla örneğin orangefox. Twrp tabanlı çalışıyor onun tüm özelliklerine sahip olmakla birlikte extra özellikler var.

Oyla:

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Söylediklerinizin panel ile bir alakası yok. Redmi Note 8 cihazımda tianma panel var ama bahsettiğin durumların hiçbiri yok. Bu daha çok cihazın çıkış tarihi ile ilgili. Telefon yeniyken bu sorunlar oluşuyor, zamanla geliştiriciler hallediyor. Twrp yerine daha çok custom recoveryler kullanmanızı öneririm. Bunlara destek daha fazla örneğin orangefox. Twrp tabanlı çalışıyor onun tüm özelliklerine sahip olmakla birlikte extra özellikler var.
System wipe var mı sizde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BL kilidi açıp twrp yükleyen olmuştu forumda. Twrp ayarlarından ekranın otomatik kilitlenmesini kapatıp kullandığını söylemişti. Bakalım bl kilidi bir gün açılırsa deneyecem bende. 4762927392 saat kaldı açılmasına

Oyla:
Üst Alt