Hocam ben xda ve xiaomi.eu sitesinde yazılanların yalancısıyım. Xda ya göre dynamic partition denilen bir bölüm varmış bu telefonda (süper bölüm diyende var) Bu yüzden system mount edilemezmiş. eu ya göre ise tianma panelli cihazlarda bu sorun oluşuyormuş. Zaten ekran kilitlenirse dokunmatik çalışmıyor. Diğer panelde çalışıyor. Hatta ilk çıkan versiyon tianma panelde hiç bir şekilde dokunmatik çalışmadığı için kullanılamıyor. Beta5 ile kazara kilitlemezsen çalışıyor. Orangefox veya diğer recoveryler twrp olmadan olacakmı? Siz söylüyorsunuz twrp tabanı üstüne diye.
Öncede söylemiştim banada saçma ve komik geliyor ama durum budur. TWRP system partisyonunu mount edemiyor, ama ne hikmetse üzerine rom kurabiliyor. Hoş kursada vaziyet karışık. Mesela bende global miui yüklü idi hazır bl açmış twrp yüklemişim derhal evolution x romunuda test ettim. TWRP ilk açıldığında desen kilidimi istedi
Desen kilidimle açtım romu yükledim. TWRP ilk açılışta çince ve ek olarak sadece ingilizce dili var ingilizceyi seçtim ve sabitledim. Systemin mount edilemediğini fark edince acaba kurulumda hatamı yaptım deyip tekrardan recovery yükledim. Ama kaç kere yüklersem yükleyeyim artık dil ingilizce halbuki sıfırdan yükleyince tekrar çince açılması gerekirdi. Ayrıca ekranın belli süre sonunda kilitlenmesini kapatmıştım ayarlardan o ayarda yeni kurulumda aynı geliyor. (root dizinindeki twrp klasörünü sildim bir şey farketmiyor).
O şahsiyet benim.
Kilitlenmeme yönteminide bulan benim. Telefon açılırken ikinci titreme ile tuşlara basmayı bırakın ve kesinlikle ekrana dokunmayın. Dokunursanız ekran kilitli olarak açılıyor ve dokunmatik çalışmadığı için kullanamıyorsunuz.