Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Onu bunu bilmemde rom gayet zoriyi orijinal romunda pil az gidiyor tami bu romda oynamalar illaki olacakki benim gibi kullanıcılara cazip gelsin yoksa neden yükleyip de riske girelim 1 günü zor çıkaran TLF bu romlar sayesinde en az 2günü görüyor isteyen yükler istemeyen yüklemez rom gayet akıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21.1.27 de geliyor one ui yi portlamış yapımcı ama rom dandik eu rom dan vazgeçmeyin

bende en son bu romdayim 5 tane rom degistirdim pil konusunda en iyisi bu benim cihazimda 2 3 gun sonra cihaz dahada iyi oluyor pili tamamen bitirip full yapmak lazim 1 kere

acekiller

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10

bende en son bu romdayim 5 tane rom degistirdim pil konusunda en iyisi bu benim cihazimda 2 3 gun sonra cihaz dahada iyi oluyor pili tamamen bitirip full yapmak lazim 1 kere
Hocam endonezya romdayım stock olan bu roma geçmeyi önerirmisiniz ?

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Hocam endonezya romdayım stock olan bu roma geçmeyi önerirmisiniz ?

Söyle söyliyom hocam her zaman stock rom beklentiyi karsiliyorsa onda kalmak mantikli olandir 30dk veya 1 saat ekran suresi icin rom degisimi ben önemem ama benim gibi gunluk 4 5 saat ekran suresi alan biri icin tabiki oneriyorum.
Tekrak SÖYLİM stock stabil kendi surumu performansi tatmin ediciyse port veya custom roma gecmeyin

uguroz3883

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
İtfaiyeci
Konular
0
Hocam bütün yorumları okudum bilgiler için teşekkür ederim naçizane bir sorum olacak redmi note 9 pro kullanıyorum en performanslı sürüm hangisi deneyimleme zamanım olmadı şuan eu 12.0.2 kullanıyorum öneriniz nedir hocalarım ?

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Bu romun 20.1.13 surumunu kullaniyorum 3G full acik karanlik mod haric full tasaruf ayarinda hersey kapali ,,,⚡

uguroz3883

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
İtfaiyeci
Konular
0
Bu romun 20.1.13 surumunu kullaniyorum 3G full acik karanlik mod haric full tasaruf ayarinda hersey kapali ,,,⚡
Sağolun hocam çok teşekkür ederim 20.1.13 kurup ekli dosyaları da flashlamam gerekiyor değil mi ilk sayfa da belirtilen dosyaları

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Sağolun hocam çok teşekkür ederim 20.1.13 kurup ekli dosyaları da flashlamam gerekiyor değil mi ilk sayfa da belirtilen dosyaları

Evet aslan568 hocamanin belirttigi gibi videoda anlatilan gibi kuruyosunuz cok basit panik yapmadan yapinca

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hocam bütün yorumları okudum bilgiler için teşekkür ederim naçizane bir sorum olacak redmi note 9 pro kullanıyorum en performanslı sürüm hangisi deneyimleme zamanım olmadı şuan eu 12.0.2 kullanıyorum öneriniz nedir hocalarım ?
Tavsiyem eu 12.02 de iseniz geçmemenizdir

Şuanda port rom dayım memnun kalmadım açıkçası abartilcak bir şey yok hocam ve note 9s için uyarlanmış bir rom olduğundan 64mp olayida yok 48 olarak geçiyor kamera pil konusuna gelince eu rom ile arasında çok çok oynamıyor ama rom akıcı eu biraz kasıyor gibi geldi veyahut benim eu da çokça uygulama yüklüydü o yüzdende olabilir

uguroz3883

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
İtfaiyeci
Konular
0
Evet aslan568 hocamanin belirttigi gibi videoda anlatilan gibi kuruyosunuz cok basit panik yapmadan yapinca
Sağolun hocam teşekkürler

Tavsiyem eu 12.02 de iseniz geçmemenizdir

Şuanda port rom dayım memnun kalmadım açıkçası abartilcak bir şey yok hocam ve note 9s için uyarlanmış bir rom olduğundan 64mp olayida yok 48 olarak geçiyor kamera pil konusuna gelince eu rom ile arasında çok çok oynamıyor ama rom akıcı eu biraz kasıyor gibi geldi veyahut benim eu da çokça uygulama yüklüydü o yüzdende olabilir
Sağolun hocam biraz daha araştırma yapayım

uguroz3883

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
İtfaiyeci
Konular
0
Vendor dosyasını indirmeye başladığımda 20-30mb inip devamında 0 kb düşüyor indirme yapmıyor yardımcı olabilir misiniz ?

Üst Alt