- Adım
- İlker
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 25
Ben kullanıyorum uygulama açılışında bir sorun yok hocam.Uygulama açılış hızı rezalet yalnız
Ben kullanıyorum uygulama açılışında bir sorun yok hocam.Uygulama açılış hızı rezalet yalnız
hocam nasilsin senin dedigin muimix e gecmistim ondsda pil cok kotu gitti yine bu romun 20.1.13 ve agni kernel.7.8 geri döndüm suana kadar enniyi ekran suresi bu verdi yada benim cihazimda bir sorun varBen kullanıyorum uygulama açılışında bir sorun yok hocam.
Cihazda sıkıntı olsa bu romda da kötü sonuç alırsınız hocam. MIUI 12 her yönden sıkıntılı bir durumda. Eu rom falan kurtarmıyor maalesef. 12.5 ile düzeleceğini görmüş olduk en azındanhocam nasilsin senin dedigin muimix e gecmistim ondsda pil cok kotu gitti yine bu romun 20.1.13 ve agni kernel.7.8 geri döndüm suana kadar enniyi ekran suresi bu verdi yada benim cihazimda bir sorun var
aynen oyle hocam 1.20 dk ekran suresi 40dk bekleme 3g acik oyun yok nette gezinme sosyalmedya %100 sarjdan %80 e dustuCihazda sıkıntı olsa bu romda da kötü sonuç alırsınız hocam. MIUI 12 her yönden sıkıntılı bir durumda. Eu rom falan kurtarmıyor maalesef. 12.5 ile düzeleceğini görmüş olduk en azından
bu one port nasil hocamCihazda sıkıntı olsa bu romda da kötü sonuç alırsınız hocam. MIUI 12 her yönden sıkıntılı bir durumda. Eu rom falan kurtarmıyor maalesef. 12.5 ile düzeleceğini görmüş olduk en azından
aynen hocam bende farkettim cihazı yeni açınca bir kasma oluyor onun dışında sorun yok gibi.Ben kullanıyorum uygulama açılışında bir sorun yok hocam.
sarj konusunda nasil.hocam.bi resim paylasabilirmisinaynen hocam bende farkettim cihazı yeni açınca bir kasma oluyor onun dışında sorun yok gibi.
hayir 21.1.20v2bu romun en güncel sürümü 21.1.13 mü
i vendorun son sürümü kaç hocam yanlışlık olmasın diye soruyorumhayir 21.1.20v2