Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Bende bu sorunun cevabını bekliyorum
Dostlar şunu hiçbir zaman unutmayın. Stabil (Kararlı) Rom lar her zaman Beta romlardan daha performanslıdır.. Port romlarsa Betalardan her zaman daha bir aşağıdadır

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Dostlar şunu hiçbir zaman unutmayın. Stabil (Kararlı) Rom lar her zaman Beta romlardan daha performanslıdır.. Port romlarsa Betalardan her zaman daha bir aşağıdadır
Geçen kişiler ve ekran sureleri böyle demiyor hocam

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
pek

i vendorun son sürümü kaç hocam yanlışlık olmasın diye soruyorum

Hocam ben SAMSUNG'DAN gecmeyim kullandığım telefonum XS MAX yillardir yedek telefon olarak android kullanirim.
Port dediginiz CUSTOM rom aslinda yazilimcinin ROM'u ana stabildeki gereksiz görevli uygulamalar sistemdeki gereksiz seyleri silmesi ve bikac özellik eklemesi ile olusan romdur eger samsungdaki gibi xiaomide bunlari cok iyi yapan bi customer varsa onun romunu korkmadan yuklerim.
Eu da bi port rom custom mesela android cihazin uzerindeki yazilim gereksizlerle dolu bu temizleyen sunan customlar androidde herzaman daha iyi bir Rom olmustur

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Hocam ben SAMSUNG'DAN gecmeyim kullandığım telefonum XS MAX yillardir yedek telefon olarak android kullanirim.
Port dediginiz CUSTOM rom aslinda yazilimcinin ROM'u ana stabildeki gereksiz görevli uygulamalar sistemdeki gereksiz seyleri silmesi ve bikac özellik eklemesi ile olusan romdur eger samsungdaki gibi xiaomide bunlari cok iyi yapan bi customer varsa onun romunu korkmadan yuklerim.
Eu da bi port rom custom mesela android cihazin uzerindeki yazilim gereksizlerle dolu bu temizleyen sunan customlar androidde herzaman daha iyi bir Rom olmustur
Hocam port rom dediğim şöyle bu Rom temelde Note 9 Pro nun romu değil, Note 8 pro nun sanırım . Yapımcılar bunu note 9 proya uygun hale getirmiş olsada hiçbir zaman cihazın kendi stabil romu gibi olamaz. Ben şuan eu kararlı rom kullanıyorum çünkü eu rom note 9 pro nun global romunun düzeltilmiş hali ve gayette memnunum romdan. Renkler ve zevkler tartışılmaz karar sizin

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hocam port rom dediğim şöyle bu Rom temelde Note 9 Pro nun romu değil, Note 8 pro nun sanırım . Yapımcılar bunu note 9 proya uygun hale getirmiş olsada hiçbir zaman cihazın kendi stabil romu gibi olamaz. Ben şuan eu kararlı rom kullanıyorum çünkü eu rom note 9 pro nun global romunun düzeltilmiş hali ve gayette memnunum romdan. Renkler ve zevkler tartışılmaz karar sizin
ikisinide kullanıp bir yorum yazmak lazım hocam ben şuan denemek için kuracağım gerekli yorumu yazarım tartışma son bulur bence :)

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
ikisinide kullanıp bir yorum yazmak lazım hocam ben şuan denemek için kuracağım gerekli yorumu yazarım tartışma son bulur bence :)

İkisinide kullanip yorum yazdim hocam zaten tararsiz dogrusu neyse ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazilim ayni yazilim telefona özel kullanisli bir uygulama sistem olursa portluyolar note 9 gore degisik bir durum yok

Hocam benim cihazda batarya pil konusunda bu rom iyi oldu 12.0.2 de android ve baska uygulamalar cok pil tuketiyor he bu arada cihazim sifir 1 haftalik 5 6 saat ekran suresi alabilmistim bununla 7 8 veua 9 saate kadar cikiyor

seramik1111

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
casper
Konular
15
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Onu bunu bilmemde rom gayet zoriyi orijinal romunda pil az gidiyor tami bu romda oynamalar illaki olacakki benim gibi kullanıcılara cazip gelsin yoksa neden yükleyip de riske girelim 1 günü zor çıkaran TLF bu romlar sayesinde en az 2günü görüyor isteyen yükler istemeyen yüklemez rom gayet akıcı

21.1.27 de geliyor one ui yi portlamış yapımcı ama rom dandik eu rom dan vazgeçmeyin

Üst Alt