- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Meslek
- tekniker
- Konular
- 33
Eu 12.02 den 21.1.13 e geçmeyi önermezmisinizgelecek olan güncellemeyi bekleyin
Bende bu sorunun cevabını bekliyorumEu 12.02 den 21.1.13 e geçmeyi önermezmisiniz
Dostlar şunu hiçbir zaman unutmayın. Stabil (Kararlı) Rom lar her zaman Beta romlardan daha performanslıdır.. Port romlarsa Betalardan her zaman daha bir aşağıdadırBende bu sorunun cevabını bekliyorum
Geçen kişiler ve ekran sureleri böyle demiyor hocamDostlar şunu hiçbir zaman unutmayın. Stabil (Kararlı) Rom lar her zaman Beta romlardan daha performanslıdır.. Port romlarsa Betalardan her zaman daha bir aşağıdadır
pek
i vendorun son sürümü kaç hocam yanlışlık olmasın diye soruyorum
Dostlar şunu hiçbir zaman unutmayın. Stabil (Kararlı) Rom lar her zaman Beta romlardan daha performanslıdır.. Port romlarsa Betalardan her zaman daha bir aşağıdadır
Hocam port rom dediğim şöyle bu Rom temelde Note 9 Pro nun romu değil, Note 8 pro nun sanırım . Yapımcılar bunu note 9 proya uygun hale getirmiş olsada hiçbir zaman cihazın kendi stabil romu gibi olamaz. Ben şuan eu kararlı rom kullanıyorum çünkü eu rom note 9 pro nun global romunun düzeltilmiş hali ve gayette memnunum romdan. Renkler ve zevkler tartışılmaz karar sizinHocam ben SAMSUNG'DAN gecmeyim kullandığım telefonum XS MAX yillardir yedek telefon olarak android kullanirim.
Port dediginiz CUSTOM rom aslinda yazilimcinin ROM'u ana stabildeki gereksiz görevli uygulamalar sistemdeki gereksiz seyleri silmesi ve bikac özellik eklemesi ile olusan romdur eger samsungdaki gibi xiaomide bunlari cok iyi yapan bi customer varsa onun romunu korkmadan yuklerim.
Eu da bi port rom custom mesela android cihazin uzerindeki yazilim gereksizlerle dolu bu temizleyen sunan customlar androidde herzaman daha iyi bir Rom olmustur
ikisinide kullanıp bir yorum yazmak lazım hocam ben şuan denemek için kuracağım gerekli yorumu yazarım tartışma son bulur benceHocam port rom dediğim şöyle bu Rom temelde Note 9 Pro nun romu değil, Note 8 pro nun sanırım . Yapımcılar bunu note 9 proya uygun hale getirmiş olsada hiçbir zaman cihazın kendi stabil romu gibi olamaz. Ben şuan eu kararlı rom kullanıyorum çünkü eu rom note 9 pro nun global romunun düzeltilmiş hali ve gayette memnunum romdan. Renkler ve zevkler tartışılmaz karar sizin
ikisinide kullanıp bir yorum yazmak lazım hocam ben şuan denemek için kuracağım gerekli yorumu yazarım tartışma son bulur bence
Hocam port rom dediğim şöyle bu Rom temelde Note 9 Pro nun romu değil, Note 8 pro nun sanırım . Yapımcılar bunu note 9 proya uygun hale getirmiş olsada hiçbir zaman cihazın kendi stabil romu gibi olamaz. Ben şuan eu kararlı rom kullanıyorum çünkü eu rom note 9 pro nun global romunun düzeltilmiş hali ve gayette memnunum romdan. Renkler ve zevkler tartışılmaz karar sizin
ikisinide kullanıp bir yorum yazmak lazım hocam ben şuan denemek için kuracağım gerekli yorumu yazarım tartışma son bulur bence