- Adım
- Tarık K.
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- İnfaz Koruma
- Konular
- 23
Hocam bu işlemleri hafıza kartından yapsak olur mu ?
Mi hesabına giriş yapamadım ben hocam siz giriş yapabildiniz mi ?Note 9 pro cihazım sarj suresi 12.02 de cok kotuydu ve anlatim videosunu ceken hocam bu romu önerdi dün yukledim bugun itibariyle EFSANE stabil ve Ekran suresi veriyor tafsiye ederim temiz kurulumda gayet guzel olmus konuyu acan ve video yukliyen arkadasa tesekkurler
Evet yaptim hatta kurulum sonunda sifre sordu ozaman giris yaptimMi hesabına giriş yapamadım ben hocam siz giriş yapabildiniz mi ?
Mi hesabına giriş yapamadım ben hocam siz giriş yapabildiniz mi ?
Hocam yükledim güzel bir rom olmuş elinize sağlık miui 12 ye göre daha çok özellikli ve kullanıcıya uygun sadece şarj konusunda daha test etmedim şuan 39 da bakalım yarına kadar dolar %100 den sonrası ne durumda olacakOlur hafıza kartın varsa daha iyi olur hatta
Sarj konusunda 3g acik full net gezisi letgo sahibinden forumlar dahil aksama kadar hic kapali olmadan 9 saat ekran suresi aldim yuklemeden once 5 saattiHocam yükledim güzel bir rom olmuş elinize sağlık miui 12 ye göre daha çok özellikli ve kullanıcıya uygun sadece şarj konusunda daha test etmedim şuan 39 da bakalım yarına kadar dolar %100 den sonrası ne durumda olacak
Teşekkürler bakalım bekleyip göreceğizSarj konusunda 3g acik full net gezisi letgo sahibinden forumlar dahil aksama kadar hic kapali olmadan 9 saat ekran suresi aldim yuklemeden once 5 saatti
Ayrica donma kasma veya hata almadim
Bu guncellenmis surum mu ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aslan hocam bu sürüme nediyorsunuz