- Adım
- Nurullah
- Cihazım
- Redmi Note9 pro
- Konular
- 16
teşekkürler hocammalesef hocam o dediğiniz mümkün değil temiz kurulum ile geçebilirsiniz sadece
teşekkürler hocammalesef hocam o dediğiniz mümkün değil temiz kurulum ile geçebilirsiniz sadece
Hocam ben hallettim. volte açma kodu ve operatöre volte açma mesajı attım geldi cihaz y.dışıVolte ve vowifi yok maalesef. Romda mı yok yoksa vendorla mı alakalı bilmiyorum yeni vendoru denediğimde geri dönüş yaparım.
Ben hallettim. Operatöre Volte açma mesajı attım sonra Volte açma kodunu yazdım aramaya geldiVolte ve vowifi yok maalesef. Romda mı yok yoksa vendorla mı alakalı bilmiyorum yeni vendoru denediğimde geri dönüş yaparım.
pişman olmayacaksınız hocam o sürümde uygulama girişleri çok yavaş. yeni sürüm çok akıcıHocam ben hallettim. volte açma kodu ve operatöre volte açma mesajı attım geldi cihaz y.dışı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben hallettim. Operatöre Volte açma mesajı attım sonra Volte açma kodunu yazdım aramaya geldiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende şimdi bu sürüm var tekrardan mı bunu kurucam :/ daha bunu yeni oturmuştumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
21.1.13 mü hocam. onu kastediyorsanız ve 21.1.6 kullanıyorsanız acil geçiş yapınyeni sürümü önerir misiniz
Malesef mümkün değil temiz kurulum ile kurmanız lazımben bu romu veri kaybı olmadan yuklebilir miyim orangefoxla yedegimi alip pc ye aktarsam sonra tekrar o yedeği kursam olur mu ?
Yeni güncelleme geldiğinde her seferinde temiz kurullum mu yapmamız lazım ?Malesef mümkün değil temiz kurulum ile kurmanız lazım
Hayır yeni güncelleme gelince güncelleme yöntemi var ama geliştiriciye baglı derseki bu sürümde temiz kurulum şart öyle temiz kurulum ile yükleme yapılır normalde veri kaybetmeden güncelleme var romdaYeni güncelleme geldiğinde her seferinde temiz kurullum mu yapmamız lazım ?
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Ama güncelleme programı yok bu romda. Manüel güncelleme yapmamız lazım olacak Büyük ihtimalle. Wipe yapmadan direk romu mu yüklecem ? Vendoru tekrar yüklemeye gerek yok mu ?Hayır yeni güncelleme gelince güncelleme yöntemi var ama geliştiriciye baglı derseki bu sürümde temiz kurulum şart öyle temiz kurulum ile yükleme yapılır normalde veri kaybetmeden güncelleme var romda