ses kaydı derken hocam arama mı normal ses kaydımı hepsi çalışıyor diye biliyorum bu romdaHiçbir rom'da ses kaydı calişmiyor Acaba bunda Aktif mi ?
ben bu romu eu rom (12.2) üzerine güncelleme olarak yükleyebilir miyim hocamRedmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu Rom 21.1.13 Mıuı 12.5 Rom Videolu Kurulum Rehberi eklenmiştir video kurulum rehberi için emeği geçen cilgingitar hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ses kaydı derken hocam arama mı normal ses kaydımı hepsi çalışıyor diye biliyorum bu romda
hocam eu sürümde böyle bir sorun yoktu hiç olmadıda ben telefonu satana kadar eu rom kullandım yüzlerce ses kaydı aldım eu romda böyle bir sorun mevcut değil kullanan yüzlerce kulllanıcı var acaba sorun donanımsal olabilirmi hocam yada şebekeselaramalardaki ses kaydı (konusma sirasinda kayıt yapıyor ama ses yok )eu sürümden bu yuzden dondum
rica ederim ben de öyle umuyorum braz amatör oldu tek elle kamerayı tutarken ekranı sürekli çekememişim kusura bakmayıncilgingitar Video için teşekkürler hocam kuramayan arkadaşların işine yarayacaktır.
malesef hocam o dediğiniz mümkün değil temiz kurulum ile geçebilirsiniz sadeceben bu romu eu rom (12.2) üzerine güncelleme olarak yükleyebilir miyim hocam
rica ederim hocam yardımcı olabildiysemRedmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu Rom 21.1.13 Mıuı 12.5 Rom Videolu Kurulum Rehberi eklenmiştir video kurulum rehberi için emeği geçen cilgingitar hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ses kaydı derken hocam arama mı normal ses kaydımı hepsi çalışıyor diye biliyorum bu romda