- Adım
- Bayram Şaki
- Cihazım
- Mi8 Se
- Konular
- 28
Birkaç defa yeniden başlatınca düzeldi hocam teşekkürler.Baştan başlatıp tekrar deneyin, magisk yüklü ise netflix hide yapın o da olmadı hardware off modülü yükleyip safetynet geçer hale getirin o da olmadı netflix verileri temizleyin. Birinden biri mutlaka çalışıyor.
Telefonu recovery moduna alın ve manuel kurun wipe data/cache yaparak. Düzelir belkislm telefonda güncellmeyi kendisi indirdi ancak kur dediğim zaman yeniden başlattı kuramadı bende pitcblack recovery ile kendim kurdum ancak sürekli bu ekran geliyor kurulumu bitiriyor yeninden başlat diyorum revoceryde kalıyor masa üstü gelmiyor ne yapmalıyım
hocam note 9 pro haftalık beta çıkarmaz çünkü çin tabanlı değil çin tabanlı romuda mevcut değil bu yüzden olmaz ama bazı geliştiriciler betayı redmi note 9 proya editliyor yakında yeni rehber gelicek haftalık eu beta resimli Güzel bir anlatım düşünüyorum bu arada stable eu rom güncellemesi global versiyona göre gelir globale güncelleme gelince eu yada anında güncelleme geliraslan568 hocam note 9 pro eu rom haftalık beta çıkarir mi yoksa sadece kararlı mi ve yeni güncelleme ne zaman alır
hocam maalesef ileriki güncellemelerde düzelir ancak güncelleme beklicezAslan568, tavsiyeniz üzere Eu romu kurdum. Gerçekten çok iyi rom...teşekkür ederim...endonezya romda iyiydi ama bu rom daha iyi gibi.Yalnız tek memnun olmadığım nokta, "tek el modu" çoğu zaman çalışmıyor.Acaba var mı bir çözümü?yoksa güncelleme ile düzeltilmesini mi bekleyeceğiz?
bastan temiz kurulum yapınslm telefonda güncellmeyi kendisi indirdi ancak kur dediğim zaman yeniden başlattı kuramadı bende pitcblack recovery ile kendim kurdum ancak sürekli bu ekran geliyor kurulumu bitiriyor yeninden başlat diyorum revoceryde kalıyor masa üstü gelmiyor ne yapmalıyım
Hocam sabırsızlıkla bekliyorumama bazı geliştiriciler betayı redmi note 9 proya editliyor yakında yeni rehber gelicek haftalık eu beta resimli Güzel bir anlatım düşünüyorum