Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

jiyanoo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi K30S ultr
Meslek
Excutive cheff
Konular
1
Arkadaşlar bu ilk sayfada yazan romun özelliklerinde aod yazıyor nasıl aktif edeceğiz menüde göremedim de yani uyku modunda ekranda saat ve tarih görme
Kullandığınız ekran ıps ekransa maalesef ama amoled ekrana sahipseniz zaten özellik geliyor
Hocam

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Kullandığınız ekran ıps ekransa maalesef ama amoled ekrana sahipseniz zaten özellik geliyor
Hocam
Ustam bu roma magisk kurmak için önce magisk dosyasını indirmeniz lazım değil mi çünkü twrp den magisk kur deyince dosya bulunamadı hatası veriyor da

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Ustam bu roma magisk kurmak için önce magisk dosyasını indirmeniz lazım değil mi çünkü twrp den magisk kur deyince dosya bulunamadı hatası veriyor da
Evet magiski zip şeklinde indirip install kısmından flaşlayın

jiyanoo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi K30S ultr
Meslek
Excutive cheff
Konular
1
Hocam eğer aslan hocamın aslan568 verdiği pitch Black twrp ile kurulum yaptıysanız orda araçlardan büyülü kısmını seçip flaşlamanız yeterli ama normal twrp ise dahili belleğe magisk zip dosyası atmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eğer aslan hocamın aslan568 verdiği pitch Black twrp ile kurulum yaptıysanız orda araçlardan büyülü kısmını seçip flaşlamanız yeterli ama normal twrp ise dahili belleğe magisk zip dosyası atmanız lazım
Onu da zaten aslan hocam tasvip etmiyor bootlopa düşme durumu var

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

Hocam stock romlarda bazen sıkıntı oluyor root atmak pitchblack ile bazı arkadaşlar cihazı bootloba düşürdü

NorkrAx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
RnNote12Pro5G
Konular
18
Arkadaşlar pitchblack recovery var bende. Direk install bölümünden kursam olur mu yoksa ilk önce wipe falan mı yapmam lazım?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Arkadaşlar pitchblack recovery var bende. Direk install bölümünden kursam olur mu yoksa ilk önce wipe falan mı yapmam lazım?
Hocam öncelikle romu flashlayın sonra format data yapın işlem tamamdır

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76

Evet hocam aslan hocamın dediği Black twrpyi kurdum magisk i indirdim büyülü kısmına girdiğim de sd kart hatası falan yazıyor kırmızı yazı ilüe

jiyanoo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi K30S ultr
Meslek
Excutive cheff
Konular
1
Evet hocam aslan hocamın dediği Black twrpyi kurdum magisk i indirdim büyülü kısmına girdiğim de sd kart hatası falan yazıyor kırmızı yazı ilüe
Pitch Black twrp kurduysanız ayrıyeten magisk zip dosyası kurmanıza gerek yok, sadece araçlara girip büyülü yazan yeri tuşlarsanız yetiyor

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Pitch Black twrp kurduysanız ayrıyeten magisk zip dosyası kurmanıza gerek yok, sadece araçlara girip büyülü yazan yeri tuşlarsanız yetiyor
yapıyorum ama ddiğim gibi zip hatası veriyor neyse gerek yoksa sıkntı yok birde bu twrp de telefonu sıfırlamak için normal twrp gibi wipe format data yes yapına her şey silir rom kalır değil mi

Üst Alt