- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 48
Hocam cihaz rootlu ise greniffy uygulaması tavsiye ederim her türlü uygulamayı kısıtlamak mümkün bu program ileaslan568 hocam arka planda çalışan hiç kullanmadığımız uygulamara nasıl çözüm önerirsin ? bazı uygulamalarda pil kısıtlaması yapılmıyor.?
Mesela yansıt uygulaması veya mi paylaşım.
magisk'i flashlayıp atıyoruz demi rootu ? öyleyse link atar mısınız hocam ?Hocam cihaz rootlu ise greniffy uygulaması tavsiye ederim her türlü uygulamayı kısıtlamak mümkün bu program ile
Hocam pitchblack twrp ile root atabilirsiniz cok basit zaten bu rehberde son adım da nasıl root yapacaksınız resimli bir şekilde varmagisk'i flashlayıp atıyoruz demi rootu ? öyleyse link atar mısınız hocam ?
bende farklı twrp yüklü reis amaHocam pitchblack twrp ile root atabilirsiniz cok basit zaten bu rehberde son adım da nasıl root yapacaksınız resimli bir şekilde var
Hocam pitchblack twrp yi yükleyin en sağlıklısı şuan obende farklı twrp yüklü reis ama
valla biraz karışık olduğu için farklı twrp kurdum güncellemeyi falan onunla yaptımRoot için suan pitchblack çok kullanışlı hocam
Walla hocam o zaman magisk zip dosyasını indirip twrpden kuracaksınız rootu ama sansa artık cihaz çökermi çökmez mi bilemem dediğim gibi pitchblack twrp harici diğer twrpler rootu sorunsuz kuramıyor bazen bootloba düşüyor cihazvalla biraz karışık olduğu için farklı twrp kurdum güncellemeyi falan onunla yaptım