Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

fknsyrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
değişiyor
Konular
6
Reis dediklerini aynen yaptım eu rom flashlarken error 7 hatası veriyor kurmuyor. Ne yapmalıyım ?
bende aynı hatayı aldım farklı bir sürüm deneyeceğim yada başka çözüm yolu var mı acaba ?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
bende aynı hatayı aldım farklı bir sürüm deneyeceğim yada başka çözüm yolu var mı acaba ?
Hocam kullandığınız twrp nedir bu rehberdeki twrp ile kurulumu yapmanız gerekmektedir tek çözüm yolu rehberdeki adımları takip etmek ayrıca bu esnada error 7 hatası alırsanız 2 adet çözüm yolu mevcut rehberde

fknsyrk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
değişiyor
Konular
6
Hocam kullandığınız twrp nedir bu rehberdeki twrp ile kurulumu yapmanız gerekmektedir tek çözüm yolu rehberdeki adımları takip etmek ayrıca bu esnada error 7 hatası alırsanız 2 adet çözüm yolu mevcut rehberde
hocam ben başka bir yöntemle çözdüm teşekkür ederim =)

Keles1234

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
BELEDİYE İŞÇİSİ
Konular
7
hocam bu roma equalizer viper jamesdsp vs dolby tarzi uygulama kuramazmiyiz kalitesiz bir blutut kulaklik aldim onun sesini duzelteyim diye dedim

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
hocam bu roma equalizer viper jamesdsp vs dolby tarzi uygulama kuramazmiyiz kalitesiz bir blutut kulaklik aldim onun sesini duzelteyim diye dedim
Magisk ile rootlayıp dediniz tarzda uygulamaları kullanabilirsiniz.

ugur_1630

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ugur
Cihazım
Redmi Note 9pro
Konular
1
iyi akşamlar arkadaşlar. yakın zamanda note 9 pro 128 gb aldım. Genel olarak memnunum ama pil performansını anlatılan kadar iyi bulmadım ( önceki telefonum mi a2 lite). şöyle bir sorum var forumlarda yada miui resmi sitesinde 11.0.5 yada 11.0.7 sürümleri konuşulurken benim telefonumda global 11.0.2(QJZTRXM) var. güncellemeleri kontrol ettiğimde zaten güncel olduğu yazıyor. bu durum sadece bendemi var yoksa genel olarak böylemi. Birde miui rom sitesinde kilidi açmadan güncelleme metodu anlatılıyor. bu yolu denemek nekadar sağlıklı. o şekilde 11.0.5 e yükseltsem bir sorun yaşarmıyım?

Samet24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
0
Hocam Benim Twrp menüsünde yüklerken ingilizce olarak " Bu rom joyeuse, Cihazınız Curtana' diyor. Ama cihazım Joyeuse, AİDA 64 ve benzeri bir kaç programdan kontrol ettim.

efsanehido

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
mi note 9 pro
Konular
0
hocam kolay gelsin joyeuse cihazda twrp ile imei tamir işlemi yapılıp rom atıldı. ancak cihaz root lu olduğundan bankacılık uygulamaları ve nfc ödeme hata veriyor bunu nasıl çözebilirim veya bu romu yüklesem sorunum çözülür mü ? yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular