Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Ben kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Kurduktan sonra fabrika ayarlarına alırsanız sorun yaşamazsınız. Ayrıca google hesabınızı girdikten sonra google bulut yada başka bir yerden yedek yüklemeyin. Yeni cihaz olarak kur deyin
Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi biraz sıkıntı ayarlardan yapamam twrp ile zaten son işlem olarak format data ve reboot yapıyoruz o da olur heralde ?

BirDolar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih Aksu
Cihazım
Joyuse 6/128
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Miui uygulamaları yerine google uygulamalarını nasıl kurabilirim eu rom çok iyi ama miui uygulamalarından sıkıldım

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi biraz sıkıntı ayarlardan yapamam twrp ile zaten son işlem olarak format data ve reboot yapıyoruz o da olur heralde ?
Olur. Zaten format data alayını temizliyor bildiğim kadarıyla ama twrp içinden wipe bölümüne girip data cache ve dalviki seçip yapman. sonra romu yükle sonra format data yapıp reboot to system diyince bende sorun olmamıştı. İlk kurulumu böyle yapmıştım ve Android 10dan 11 e geçmiştim. Herhangi bir sorun olmamıştı.

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Olur. Zaten format data alayını temizliyor bildiğim kadarıyla ama twrp içinden wipe bölümüne girip data cache ve dalviki seçip yapman. sonra romu yükle sonra format data yapıp reboot to system diyince bende sorun olmamıştı. İlk kurulumu böyle yapmıştım ve Android 10dan 11 e geçmiştim. Herhangi bir sorun olmamıştı.
Teşekkürler hocam

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Merhaba custom romdan bu Roma geçecem krulumu nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba custom romdan bu Roma geçecem krulumu nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Eğer AOSP tabanlı bir custom rom kullanıyorsanız format data yapmanız tavsiye gerekir. Kullandığınız custom rom MIUI tabanlı ise o romu kurarken yaptığınız işlemleri tekrarlamanız yeterli olacaktır.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
Eğer AOSP tabanlı bir custom rom kullanıyorsanız format data yapmanız tavsiye gerekir. Kullandığınız custom rom MIUI tabanlı ise o romu kurarken yaptığınız işlemleri tekrarlamanız yeterli olacaktır.
Teşekkürler

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Android 11 de bir uygulamayı klonlarken telefon restart atıyor, açıldığında klonlu uygulama gözüküyor ancak çalışmıyor. Eu rom temiz kurulum. Sorunu yaşayan var mıdır? Bir de gboardda gecikme dolayısıyla klavyenin tuş basmaması sorunu devam ediyor. Mii 11 in son sürümünde düzeltmişlerdi bunu.

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Arkadaşlar başlıklarda göremedim EU kararlı 12.0.4 link verebilir misiniz.

Mrzgzmss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mirza
Cihazım
Note9 pro,Mi8SE
Konular
1
Güncelleme geldi mi?Arama yaparken miui degil de google aramasını kullanmak istiyorum ancak ses kayit özelliği google aramasında aktif degil bunun çözümü var mıdiır

Üst Alt