Hocam öyle bir sorun yok cihazda kendisi otomatik kapanır ordaki süre doluncaBu romu yükledikten sonra ekran kendi kilitlemez oldu, 10 dk 15 dk bekliyorum gene kapatmıyor. Varmı çözümü?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olarak aynı şeyi ben de yaşıyorum. Nedendir anlayamadım halaHocam belki saçma olacak ama eu roma 1 ay kadar önce geçtim. İlk yüklediğim andan itibaren telefonda ghost screen başladı. Çok kafaya takmadım sonra MIUI 12 denemek için stock roma döndüm ve ghost screen geçti ve bir daha gelmedi. MIUI 12 den zevkimi alınca 1-2 hafta sonra tekrar eu roma geçtim ve tekrar geçtiğim andan itibaren ghost screen yine başladı ve 2 gün sonra gözle görülür şekilde arttı. Romdan mıdır acaba diye telefona stock rom attım ve tekrar ghost screen tekrar geçti 2 gündür kullanıyorum. Sırf bu yüzden eu rom kullanamıyorum şu an çok şaşırtıcı bir durum yazılımın ghost screeni etkilemesi bu kadar
Ghost screen yazılımsal sorun değil ama çok enteresan bunu yasamanızTam olarak aynı şeyi ben de yaşıyorum. Nedendir anlayamadım hala
Nedeni romlar arasındaki renk farklılıkları sanıyorum ki. Ama olay şu oluyor , aslında ghost screen var ama stock romda daha az görünüyordu eu da daha çok. Şu an AOSP bir rom kullanıyorum renk ayarlarından ghost screenın görünürlüğünü kapatabiliyorum meselaTam olarak aynı şeyi ben de yaşıyorum. Nedendir anlayamadım hala
bunu bende merak ediyorum. miui güncellemesi basitte android 11 guncellemesi gelince nasıl yapacağız?güncelleme gelirse nasıl yapıcağız?
Güncelleme gelirse hem videoda hemde resimli olarak gelen güncellemeyi nasıl kurcagınızı anlattım hocamgüncelleme gelirse nasıl yapıcağız?