Fastboot ile yuklemeyi demiyor musun onun icin bootloader kilidi acik olmasi lazim eski mi 8 cihazimda oyle oluyorduBL kilidi açmaya gerek yok çünki resmi rom yükleyeceksiniz zaten
Arkadaşlar foruma yazarsanız bulursunuz BL kilidi açık olmadan rom yüklemek diye yazılanları dikkatlice yaparsanız yüklemiş olursunuzF
kilidi açmaya gerek yok çünki resmi rom yükleyeceksiniz
Fastboot ile yuklemeyi demiyor musun onun icin bootloader kilidi acik olmasi lazim eski mi 8 cihazimda oyle oluyordu
O tarz farkli gelistiricilerin yayinladigi programlara guvenmiyorum rom yuklerken hata verse bl de acik degil cihaz çöp olacak forumda bir sürü brickli cihaz var duzeltecem diye ugrasip duruyor sonra en iyisi beklemek bir güncelleme için cihazi brick yapmanın anlami yok yinede tavsiye için teşekkürlerArkadaşlar foruma yazarsanız bulursunuz BL kilidi açık olmadan rom yüklemek diye yazılanları dikkatlice yaparsanız yüklemiş olursunuz
olmuyor arkadasım ne yaptıysam olmuyor boodloader kilidide acık ama telefonla bilgisayar uyusmuyorF
kilidi açmaya gerek yok çünki resmi rom yükleyeceksiniz
Fastboot ile yuklemeyi demiyor musun onun icin bootloader kilidi acik olmasi lazim eski mi 8 cihazimda oyle oluyordu
hocam güncelleme geri çekilmiş olabilir dediğim gibi xiaominin kendi rom indirme sitesinde bile note9 pro tr rom yok beklicez mecburenolmuyor arkadasım ne yaptıysam olmuyor boodloader kilidide acık ama telefonla bilgisayar uyusmuyor
Geri çekilen bir şey yok xiaomi resmi rom sitesinde rom linki hala varnote 9 pro 12.5.2.0 suanlık geri çekilmiş gibi görünüyor telegramda mıuı update sayfasındanda 12.5.2.0 sürümünü indirmiştim linki kaldırılmış şuan link yok
Üstad daha önce ki cevabınız da 12.05 den sonra ki güncellemeleri sırasıyla yapın demiştiniz link paylaşma şansınız var mı acaba sonraki sürümleri bulamadım maalesefGeri çekilen bir şey yok xiaomi resmi rom sitesinde rom linki hala var
Tr rom nerde var kardesim göster miui download community dede yok telegram miui updates sayfasindada yokGeri çekilen bir şey yok xiaomi resmi rom sitesinde rom linki hala var