MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QJZMIXM İndirme Bağlantısı

Emre3465

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Fastboot sürümünü indirdim ve tgz içinde tek dosya çıktı ve Mi Flash Tool ile yüklemeye çalışınca " couldn't find flash script " yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Tamam onu WinRAR ile PC de c klasöründe mıuı diye dosya açıp oraya atıp denediniz mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam onu WinRAR ile PC de c klasöründe mıuı diye dosya açıp oraya atıp denediniz mi ?
Dosyayı oradan göstermeniz gerekiyor

vipera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
...
Cihazım
xiaomi mi A1
Konular
1
merhabalar,

Monalte hocanın anlattığı şekilde, fastboot işlemi yaparak güncellemeyi cihazıma dün akşam yükledim. şuan şarjın eskiye nazaran oldukça hızlı azaldığını görüyorum. bunun sebebi nedir ? bir kaç gün içinde düzelecek bir durum mudur ? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? var ise bunun çözümü var mı?
bu arada cihazım yurtdışı ve ımeı işlemi yapıldı. ımeı kaybolmadan bir işlem yapmam gerekli.

60tokat60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Huawei mat 20 l
Konular
0
selam arkadaşlar telefona imel atardan böyle hata verıyor yardımcı olur musunuz lutfen telefon acıp kapanırken böyle hata verıyor ntv data is corrupted

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
merhabalar,

Monalte hocanın anlattığı şekilde, fastboot işlemi yaparak güncellemeyi cihazıma dün akşam yükledim. şuan şarjın eskiye nazaran oldukça hızlı azaldığını görüyorum. bunun sebebi nedir ? bir kaç gün içinde düzelecek bir durum mudur ? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? var ise bunun çözümü var mı?
bu arada cihazım yurtdışı ve ımeı işlemi yapıldı. ımeı kaybolmadan bir işlem yapmam gerekli.
Hocam isterseniz 1 hafta kadar kullanın şarj oturacaktır, yine fazla giderse custom romlara veya eski sürüme dönebilirsiniz.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159

urfalandin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Poco X5 Pro
Meslek
Kırtasiye
Konular
7
Telefonda twrp olmasına rağmen gece kendi kendine 2. Denemesinde miui 12 ye geçmiş benim cihaz! Bazı arkadaşlar olmuyor falan demişti twrp üzerinden illa fastboot dosyası gerekiyormuş falan... Benden habersiz ahlaksız telefon bunu nasıl becerdi

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Telefonda twrp olmasına rağmen gece kendi kendine 2. Denemesinde miui 12 ye geçmiş benim cihaz! Bazı arkadaşlar olmuyor falan demişti twrp üzerinden illa fastboot dosyası gerekiyormuş falan... Benden habersiz ahlaksız telefon bunu nasıl becerdi
Hangi twrp ve sürümünü kullanıyorsunuz ?

aslan568 hocam global romlarda twrp üzerinden güncelleme oluyor muş.

urfalandin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Poco X5 Pro
Meslek
Kırtasiye
Konular
7
Hangi twrp ve sürümünü kullanıyorsunuz ?

aslan568 hocam global romlarda twrp üzerinden güncelleme oluyor muş.
Pitchblack recovery olan twrp bir ara eu yüklerim diye yükleyeyim demiştim. Sonra yok stock roma geçemezsiniz illa pc lazım falan denilince bekliyim demiştim. Dün gece denemişti twrp de kalmıştı şarj %70 te çıkarmıştım. Eve gelim oynamama rağmen %70 ten aşağı tüm gün şarj düşmedi gece şarja takayım dedim normal %70 ten yukarı çıktı. Sonra herhalde bidaha denemez diyerek yattım kalktım ekranda ileri ileri var basıyom ilk başta geçemedim geçince sonra baktım bu gece tekrar denemiş miui 12 ye geçmiş

Avdal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Herkese günaydın arkadaşlar note 9 pro cihazım yurtdışı aldığım yer imei kaydı yaptım dedi mi 12 güncellemesi gelene kadar ne reset at nede güncelleme yap dedi dün güncelleme geldi önce 886 mb güncelleme geldi yükledim telefon kapandı açılınca twrp ekranı açıldı tekrar kapattım telefonu tekrar güncelleme yapayım dedim bu sefer 2.3 GB kararlı güncellemesi yükledim güncelleme bitince telefon kapandı yine twrp ekranı açıldı ve gğncellenmemiş olarak açıldı hala ekranda güncelleme mevcut diyor telefonumu nasıl gğncelleyebilirim birde aynı telefondan bir tane daha var oda kapandı açılınca ekranda redmi yazıyor altta Android noktalama yanıp sönüyor ama açılmıyor yeni güncelleme ile bunu da açabilirmiyiz? Uzun oldu hakkınızı helal edin ama yardım da edin lütfen saygılar hepinize

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Twrp ye atan cihazda indirmiş olduğunuz recovery dosyasını twrp install kısmından yükleyiniz.

Herkese günaydın arkadaşlar note 9 pro cihazım yurtdışı aldığım yer imei kaydı yaptım dedi mi 12 güncellemesi gelene kadar ne reset at nede güncelleme yap dedi dün güncelleme geldi önce 886 mb güncelleme geldi yükledim telefon kapandı açılınca twrp ekranı açıldı tekrar kapattım telefonu tekrar güncelleme yapayım dedim bu sefer 2.3 GB kararlı güncellemesi yükledim güncelleme bitince telefon kapandı yine twrp ekranı açıldı ve gğncellenmemiş olarak açıldı hala ekranda güncelleme mevcut diyor telefonumu nasıl gğncelleyebilirim birde aynı telefondan bir tane daha var oda kapandı açılınca ekranda redmi yazıyor altta Android noktalama yanıp sönüyor ama açılmıyor yeni güncelleme ile bunu da açabilirmiyiz? Uzun oldu hakkınızı helal edin ama yardım da edin lütfen saygılar hepinize

Üst Alt