- Adım
- Mert
- Cihazım
- Poco x3 NFC
- Meslek
- MATBAA
- Konular
- 1
Ota üzerinden geldi indirdim twrp ye yönlendirdi install diyorum kurmuyorteşekkür ederim hocam
Bu yaZdigini bir hafta önce okumasaydim note 9s twrpsi yüklü note 9 pro ile curtuna romu yükleyip bir cihazı brick etmemiş olucaktim kardeşim hayırlı aksamlar.Hocam aldığınız hata yanlış rom hatası yani cihaz curtana siz joyeuse romu yüklemeye çalışıyorsunuz.
Cihazınız curtana olabilir veya yüklediğiniz twrp curtana için olabilir.
Cihazınız curtana ise curtana romu yükleyebilirsiniz ama cihazınız joyeuse ise ve curtana twrp si yükleyip yanlış rom yüklerseniz cihaz brick olacaktır.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. İlk indirdiğimde 600 küsür MB idi yükle deyinde twrp geldi ve hiçbir şey olmadı. Tekrar güncelleme yerine geldğimde is 2.3 GB oldu güncelleme. Bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Ota üzerinden geldi indirdim twrp ye yönlendirdi install diyorum kurmuyor
Arkadaşlar Monalte hocamız kaç kez söylemiş lütfen dikkatle dinleyelim babama bende aynı cihazı aldım ve kurulumu aynen hocamızın dediği gibi yapacağız yani mi flash indirip ve ayrıca romun fastboot indirin özellikle (joyeuse)olanı ve global (EA Rusya ve Hindistan olmayan) kurun zaten forumda aratın mi flash ile rom kurma bulursunuz.Aynı sorunu ben de yaşıyorum. İlk indirdiğimde 600 küsür MB idi yükle deyinde twrp geldi ve hiçbir şey olmadı. Tekrar güncelleme yerine geldğimde is 2.3 GB oldu güncelleme. Bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V12.0.1.0 Çıktı
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz Yada ota dosyasını indirip cihazdan seçerek kurulumu yapabilirsiniz
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz
Mi Flash Tool İle Fastboot Rom Kurulumu: Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
OTA Üzerinden Üzerinden Kurulum Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom İndirme Bağlantısı
Fastboot Sürüm:
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Ekran görüntüsünü atabilir misiniz bakalım.Fastboot sürümünü indirdim ve tgz içinde tek dosya çıktı ve Mi Flash Tool ile yüklemeye çalışınca " couldn't find flash script " yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz?