MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QJZMIXM İndirme Bağlantısı

Mert-Not-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
MATBAA
Konular
1
Güncelleme manuel yapmaya çalıştığım da bu uyarıyı alıyorum sebebi nedir IMEI atılmış cihazım..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-14-05-05-28-384_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-11-14-05-05-28-384_com.android.updater.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 32

ad25.10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note9 pro
Konular
0

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-14-11-03-37-342_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-11-14-11-03-37-342_com.android.updater.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 27

Genco33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
4
Ben güncelleme yaptım performans artışı olurmu bilmem ama arayüz olarak herhangi bir değişiklik yok. Açıkçası şu arama kişiler ve mesaj simgelerinin değişmesini beklerdim.

albatoros

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Elektronik
Konular
0
Hocam aldığınız hata yanlış rom hatası yani cihaz curtana siz joyeuse romu yüklemeye çalışıyorsunuz.

Cihazınız curtana olabilir veya yüklediğiniz twrp curtana için olabilir.

Cihazınız curtana ise curtana romu yükleyebilirsiniz ama cihazınız joyeuse ise ve curtana twrp si yükleyip yanlış rom yüklerseniz cihaz brick olacaktır.
Bu yaZdigini bir hafta önce okumasaydim note 9s twrpsi yüklü note 9 pro ile curtuna romu yükleyip bir cihazı brick etmemiş olucaktim kardeşim hayırlı aksamlar. ;(

mahmutaby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
2
Ota üzerinden geldi indirdim twrp ye yönlendirdi install diyorum kurmuyor
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. İlk indirdiğimde 600 küsür MB idi yükle deyinde twrp geldi ve hiçbir şey olmadı. Tekrar güncelleme yerine geldğimde is 2.3 GB oldu güncelleme. Bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Emre3465

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Güncelleme
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. İlk indirdiğimde 600 küsür MB idi yükle deyinde twrp geldi ve hiçbir şey olmadı. Tekrar güncelleme yerine geldğimde is 2.3 GB oldu güncelleme. Bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar Monalte hocamız kaç kez söylemiş lütfen dikkatle dinleyelim babama bende aynı cihazı aldım ve kurulumu aynen hocamızın dediği gibi yapacağız yani mi flash indirip ve ayrıca romun fastboot indirin özellikle (joyeuse)olanı ve global (EA Rusya ve Hindistan olmayan) kurun zaten forumda aratın mi flash ile rom kurma bulursunuz.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam sizlere bir sorum var lütfen beni aydınlatır mısınız.miui 12 güncellemesi geldi cihazıma dün 17:14 de.Bugun detaylara girdiğimde guncellemeye erişim izniniz yok diyor acaba bunun nedeni nedir.
Redmi Note 9 Pro MIUI 12 kararlı global versiyon

camosur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
e
Cihazım
e
Konular
1

images (1).jpeg

Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V12.0.1.0 Çıktı

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz Yada ota dosyasını indirip cihazdan seçerek kurulumu yapabilirsiniz
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz

Mi Flash Tool İle Fastboot Rom Kurulumu: Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

OTA Üzerinden Üzerinden Kurulum Linki

Recovery Rom İndirme Bağlantısı

Fastboot Sürüm:

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.

Fastboot sürümünü indirdim ve tgz içinde tek dosya çıktı ve Mi Flash Tool ile yüklemeye çalışınca " couldn't find flash script " yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Fastboot sürümünü indirdim ve tgz içinde tek dosya çıktı ve Mi Flash Tool ile yüklemeye çalışınca " couldn't find flash script " yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Ekran görüntüsünü atabilir misiniz bakalım.

Üst Alt