- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Redmi Note 9PRO
- Konular
- 5
Miui 12.0.4.0 Endonezyamiui 11 mi kullanıyorsunuz ?
Miui 12.0.4.0 Endonezyamiui 11 mi kullanıyorsunuz ?
Vay arkadaş ya bir benim telefonda şarj inanılmaz hızlı tükeniyor nedenini anlamıyorum ne açık acabaMiui 12.0.4.0 Endonezya
Mobil veri kullanıyorsanız veyw cok oyun oynuyorsanızVay arkadaş ya bir benim telefonda şarj inanılmaz hızlı tükeniyor nedenini anlamıyorum ne açık acaba
Hiç oyun yüklü değil. Mobil veri sürekli açık olsa bile MIUI 11 de bu kadar çok şarj gitmiyorduMobil veri kullanıyorsanız veyw cok oyun oynuyorsanız
Bendeki sure wifi süresi hocam mobil veri ile trst etmedimHiç oyun yüklü değil. Mobil veri sürekli açık olsa bile MIUI 11 de bu kadar çok şarj gitmiyordu
muı editör ile yükleme yapamıyorum neden acaba eu rom kullanıyorumHocam mtz olarak atıyorum konuyu unuttum eğer temalarda içe aktar varsa ordan yoksa miui tema editörden uygulayabilirsiniz romlarda yok bu widget.![]()
Eu rom kullanıyorsanız direkt temalardan içe aktarabilirsiniz miui editore ihtiyacınız yokmuı editör ile yükleme yapamıyorum neden acaba eu rom kullanıyorum
Teşekkürler hallettimEu rom kullanıyorsanız direkt temalardan içe aktarabilirsiniz miui editore ihtiyacınız yok
MIUI Cihazları Gereksiz Uygulamalardan Arındırma (Debloat bloatware)Google programları veya stok programları bilgisayar yardımı ile cmd ekranından kaldırmak mümkün denilmiş nasıl yapılıyor acaba bilgi verirse sevinirim