Eu 12 kullaniyorsaniz geçmeye değer hocam , geçince forumdaki konudan google uygulamalarini vs kaldirinca cihaz gayet sağlıklı duruma geliyor ve pil konusunda 13-14-15 saat arasi cok iyi bir sonuç elde ediliyor boşta kalan ram miktarida şaşırtıcı şekilde yükseliyor.Eu rom kullanıyorum . Endonezya rom nasıl sizce geçmeye değermi. Aralarındaki farklar nedir.
Twrp yüklü ise twrp modundanda yukleyebilirsiniz onun dışında , Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom KurulumuMerhabalar. Redmi Note 9 Pro 64 GB Global model ve Global Rom kullanıyorum. Bootloader kilidi açık ve malum IMEI işlemi yapılmış durumda. Mi flash üzerinden fastboot ile bu romu kurmak istiyorum. Ancak bazı endişelerim var;
1. Herhangi bir hata alma ihtimalim var mı, sorun olursa telefoncuya vs. düzelttirme imkanım çok yok çünkü.
2. Imei gider mi ?
3. Endonezya romu için gelen güncellemeleri otomatik olarak alır mı telefon ?
Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden.
bu romu yuklediginde en az 1 hafta icinde oturuyor sistemi bataryasiVay arkadaş ya bir benim telefonda şarj inanılmaz hızlı tükeniyor nedenini anlamıyorum ne açık acaba
Merhabalar. Redmi Note 9 Pro 64 GB Global model ve Global Rom kullanıyorum. Bootloader kilidi açık ve malum IMEI işlemi yapılmış durumda. Mi flash üzerinden fastboot ile bu romu kurmak istiyorum. Ancak bazı endişelerim var;
1. Herhangi bir hata alma ihtimalim var mı, sorun olursa telefoncuya vs. düzelttirme imkanım çok yok çünkü.
2. Imei gider mi ?
3. Endonezya romu için gelen güncellemeleri otomatik olarak alır mı telefon ?
Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden.
fastboot ile hata yapabilir brick olma riski var stock rom oldufu icin twrp den daha iyi olur kurulumuTwrp yüklü ise twrp modundanda yukleyebilirsiniz onun dışında , Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu
Konuyu inceleyiniz anlatım mevcuttur dikkatli yuklemeniz gerekir .
+ buda imei sorunuzun cevabıdır
İpucu - IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)
*Belirtmeliyim ki Imei atma gibi bir işlem için yol göstermek, yardımcı olmak vb... konular yasal olmadığı için forumda paylaşılması, bilgi verilmesi YASAKTIR! Açılan bu tarz konular silinmektedir. Repair işlemi, ancak ve ancak cihazın orijinal IMEI numarasının ilgili partisyonları bozma vb...forum.miuiturkiye.net
eu rom benim bildigim oto yani sistem uzerinden surum guncelleme olmuyor twrp nin bi zarari yok kaldirmayin yani aslinda root ile calismaya bilir custom.room rootda yuklu olmasi lazim.diye biliyorumTeşekkür ederim cevaplarınız için. Twrp yüklü değil, forumdaki rehberlerden twrp kurup yine forumdaki rehberlerden yararlanarak bu romu kurarım o zaman; en az riskli olan bu ise.
Peki bu işlemlerden sonra Twrp yi kaldırıp güncellemeleri otomatik olarak almak ve bu güncellemeleri normal bir şekilde kurmak mümkün mü ? Yani normal stock rom kullanıyor gibi...
Üstadım bu gereksiz google uygulamaları hangileri bir liste varmıveya link verirmisin..Eu 12 kullaniyorsaniz geçmeye değer hocam , geçince forumdaki konudan google uygulamalarini vs kaldirinca cihaz gayet sağlıklı duruma geliyor ve pil konusunda 13-14-15 saat arasi cok iyi bir sonuç elde ediliyor boşta kalan ram miktarida şaşırtıcı şekilde yükseliyor.
Hocam zaten romu kurduktan sonra telefon acilinca uygulamalarda gözüküyor istediginizi kaldırabilirsinizÜstadım bu gereksiz google uygulamaları hangileri bir liste varmıveya link verirmisin..