Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

DeeJaWuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
Eu rom kullanıyorum . Endonezya rom nasıl sizce geçmeye değermi. Aralarındaki farklar nedir.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Eu rom kullanıyorum . Endonezya rom nasıl sizce geçmeye değermi. Aralarındaki farklar nedir.
Eu 12 kullaniyorsaniz geçmeye değer hocam , geçince forumdaki konudan google uygulamalarini vs kaldirinca cihaz gayet sağlıklı duruma geliyor ve pil konusunda 13-14-15 saat arasi cok iyi bir sonuç elde ediliyor boşta kalan ram miktarida şaşırtıcı şekilde yükseliyor.

Ckk3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Merhabalar. Redmi Note 9 Pro 64 GB Global model ve Global Rom kullanıyorum. Bootloader kilidi açık ve malum IMEI işlemi yapılmış durumda. Mi flash üzerinden fastboot ile bu romu kurmak istiyorum. Ancak bazı endişelerim var;

1. Herhangi bir hata alma ihtimalim var mı, sorun olursa telefoncuya vs. düzelttirme imkanım çok yok çünkü.
2. Imei gider mi ?
3. Endonezya romu için gelen güncellemeleri otomatik olarak alır mı telefon ?

Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Merhabalar. Redmi Note 9 Pro 64 GB Global model ve Global Rom kullanıyorum. Bootloader kilidi açık ve malum IMEI işlemi yapılmış durumda. Mi flash üzerinden fastboot ile bu romu kurmak istiyorum. Ancak bazı endişelerim var;

1. Herhangi bir hata alma ihtimalim var mı, sorun olursa telefoncuya vs. düzelttirme imkanım çok yok çünkü.
2. Imei gider mi ?

Twrp yüklü ise twrp modundanda yukleyebilirsiniz onun dışında , Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu
Konuyu inceleyiniz anlatım mevcuttur dikkatli yuklemeniz gerekir .
+ buda imei sorunuzun cevabıdır

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Vay arkadaş ya bir benim telefonda şarj inanılmaz hızlı tükeniyor nedenini anlamıyorum ne açık acaba
bu romu yuklediginde en az 1 hafta icinde oturuyor sistemi bataryasi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. Imei gider mi ?

stock oldugu icin brick riski var fakat
twrp ile kurulum denersen bu risk olmaz fasboot ile denemzsen yuklemede sorun yasamaSin cok kolay kurulumu
yukledikten sonra wipe data vs yapmadan direk format daha diyip baslatirsan sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp yüklü ise twrp modundanda yukleyebilirsiniz onun dışında , Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu
Konuyu inceleyiniz anlatım mevcuttur dikkatli yuklemeniz gerekir .
+ buda imei sorunuzun cevabıdır
fastboot ile hata yapabilir brick olma riski var stock rom oldufu icin twrp den daha iyi olur kurulumu

Ckk3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Twrp yüklü değil, forumdaki rehberlerden twrp kurup yine forumdaki rehberlerden yararlanarak bu romu kurarım o zaman; en az riskli olan bu ise.
Peki bu işlemlerden sonra Twrp yi kaldırıp güncellemeleri otomatik olarak almak ve bu güncellemeleri normal bir şekilde kurmak mümkün mü ? Yani normal stock rom kullanıyor gibi...

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Twrp yüklü değil, forumdaki rehberlerden twrp kurup yine forumdaki rehberlerden yararlanarak bu romu kurarım o zaman; en az riskli olan bu ise.
Peki bu işlemlerden sonra Twrp yi kaldırıp güncellemeleri otomatik olarak almak ve bu güncellemeleri normal bir şekilde kurmak mümkün mü ? Yani normal stock rom kullanıyor gibi...
eu rom benim bildigim oto yani sistem uzerinden surum guncelleme olmuyor twrp nin bi zarari yok kaldirmayin yani aslinda root ile calismaya bilir custom.room rootda yuklu olmasi lazim.diye biliyorum

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Eu 12 kullaniyorsaniz geçmeye değer hocam , geçince forumdaki konudan google uygulamalarini vs kaldirinca cihaz gayet sağlıklı duruma geliyor ve pil konusunda 13-14-15 saat arasi cok iyi bir sonuç elde ediliyor boşta kalan ram miktarida şaşırtıcı şekilde yükseliyor.
Üstadım bu gereksiz google uygulamaları hangileri bir liste varmıveya link verirmisin..

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Üstadım bu gereksiz google uygulamaları hangileri bir liste varmıveya link verirmisin..
Hocam zaten romu kurduktan sonra telefon acilinca uygulamalarda gözüküyor istediginizi kaldırabilirsiniz

Ckk3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Wolftr34 Eu rom değil, konuda belirtilen endonezya romunu kurmak istiyorum hocam

Üst Alt