Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Uzun süredir bu konuyu takip ediyorum Cihaz modelim QJZMIXM Eu Rom 12.0.2. kurulu ve twrp yüklü.Bu romu twrp den mi fastboot üzerinden mi veya mi flash ile mi yükleyebilirim ve de root atılabiliyor mu ?

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Uzun süredir bu konuyu takip ediyorum Cihaz modelim QJZMIXM Eu Rom 12.0.2. kurulu ve twrp yüklü.Bu romu twrp den mi fastboot üzerinden mi veya mi flash ile mi yükleyebilirim ve de root atılabiliyor mu ?
Twrp versiyonunu indirip twrp üzerinden yükleyebilirsiniz , Root atilabiliyor Magisk yüklemeniz yeterli

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
40
Eu stabile geri dönmeyi düşünürken bir de bunun deneyeyim derken anlık bir gaz ile kurdum ve root yaptım. Perormansı bana Eu stabili aratmadı hatta bir tık daha iyi gibi geldi. Onun dışında henüz daha 1 tam şarj döngüsü bile olmadığı için şarjı için bir şey demem çok doğru olmaz ama gündelik kullanım için şu anlık gayet iyi. Yalnız çözemediğim tek bir sorunum var. Kilit ekranında çiftli saat var onu tekliye çeviremiyorum :D Cakarta diye bir yerin saatini gösteriyor ama bir türlü onu kaldıramadım. Ana ekrandakini tekliye çevirdim ama kilit ekranını düzeltemedim. Kilit ekranı menüsünde seçenekleri var ama seçtiğim tasarım aktif olmuyor. Bölgeyi tekrar Türkiye yapmak istemiyorum yazı tipleri ve temaların bol olduğu mağaza aktif olduğundan.

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Eu stabile geri dönmeyi düşünürken bir de bunun deneyeyim derken anlık bir gaz ile kurdum ve root yaptım. Perormansı bana Eu stabili aratmadı hatta bir tık daha iyi gibi geldi. Onun dışında henüz daha 1 tam şarj döngüsü bile olmadığı için şarjı için bir şey demem çok doğru olmaz ama gündelik kullanım için şu anlık gayet iyi. Yalnız çözemediğim tek bir sorunum var. Kilit ekranında çiftli saat var onu tekliye çeviremiyorum :D Cakarta diye bir yerin saatini gösteriyor ama bir türlü onu kaldıramadım. Ana ekrandakini tekliye çevirdim ama kilit ekranını düzeltemedim. Kilit ekranı menüsünde seçenekleri var ama seçtiğim tasarım aktif olmuyor. Bölgeyi tekrar Türkiye yapmak istemiyorum yazı tipleri ve temaların bol olduğu mağaza aktif olduğundan.
Ayarlar*Ek Ayarlar*Saat Ayarlarında en altta 2.saat ayarını da bölge olarak İstanbul yaparsanız iki saat bölgesi aynı olduğu için bir saat gösterir.

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Hocam bu romu kurmadan komple yedek alip uygulamaları buna kursam sorun olur mu ? Uygulamaları baştan kurmakla uğraşmak istemiyorum tüm ayarları aynı kalacak şekilde yedek kurabiliyor muyuz ?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Romu yükledim sistemle gelen uygulamaları kaldırdım ancak çift dokunma ile ekran kapanmıyor ? Sorun var galiba çalışmasında klasik tema seçili olmasına rağmen ekran kapanmıyor ?

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Romu yükledim sistemle gelen uygulamaları kaldırdım ancak çift dokunma ile ekran kapanmıyor ? Sorun var galiba çalışmasında klasik tema seçili olmasına rağmen ekran kapanmıyor ?
Mevcut sistem Başlatıcı, resmi olan hiç bir romda çift dokunmayla ekran kapama özelliği sunmuyor.

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Mevcut sistem Başlatıcı, resmi olan hiç bir romda çift dokunmayla ekran kapama özelliği sunmuyor.
Anladım teşekkür ederim Eu romda vardı olmayınca şaşırdım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanimazsin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tanimazsin
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
0
Doğru optimizasyonları yaptıktan sonra Türkiye veya Endonezya romu arasında aşırı bir fark olmadı hatta Endonezya romu birazcık daha fazla şarj tüketti. MIUI 12 0.4 şarj anlamında en iyi sürüm 12.5 orjinal şekilde yayınlanıp optimize edilene kadar tabi. Buna eu rom ve portlar dahil deniyemlerim böyle. Birde Türkiye romunu ne kadar sevsemde oto. konuşma kaydı özelliği için Endonezya romundayım. Aşağıdaki ekran görüntüsü bu gün o romdan çekildi. Optimizasyonlar yapmadan bu ekran süresi ve yedek süresini üstüne böyle bir şarj seviyesi kalacak şekilde görmek zor. Rom kadar sizin yaptığınız özelleştirmelerde önemli. Tabi bunlardan evvel bataryanın sağlığıda çok önemli ben telefonu geçtiğimiz yaz aldım yani bataryam sağlam. Doğru rom ve özelleştirmeler ile şarjın gitme süresi yükseldi. Ne yaptım? Sistem uygulamalarındaki reklamları kapatıp msayı sistemden komple sildim. Adaway ve adguard DNS ile izleyiciler ve reklamları her yerde kapattım. YouTube ve YouTube Music olarak vanced kullanıyorum. Tarayıcı olarak chromium tabanlı fakat masaüstü Chrome eklentilerini mobilde kullanmaya izin veren kiwi browser kullanıyorum masaüstü tarayıcılarda özgü ublock origin ve privacy bagder gibi eklentilerle reklam ve takipçileri hiç görmüyorum, takip edilmiyorum. Sıkıcı popuplara karşı popup blocker ve tarayıcı fingerprint yöntemlerine karşı fingerprint blocker kullanıyorum. Otomatik başlatmadada en gerekli şeyler hariç kapattım. En gerekli şeyler hariç MIUI pil optimizasyonu aktif. Buna gms doze magisk modülü ile optimize edilemeyen Google hizmetleride dahil. Yine greenify ile en gerekli şeyler hariç hepsini uykuya aldım. MIUI da yüklü gelen ve benim kullanmadığım daha bir sürü şey var hatta bazıları sistem seviyesinde hep açık onları silmeden böyle. Telefon şuan hem 3 GB boş rame sahip oldu hemde pil süresi aşırı uzadı. Ekran kapalıyken aşırı az şarj tüketimi var ekran açıkken bile kullanıp kullanıp aa sadece %2 mi düşmüş sadece dediğim çok oldu. Bu kadar şeyi kapattın bildirimler geç gelmiyor mu? Hayır gelmiyor ayarı var. İstek olursa batarya performansı için bir rehber konusu açabilirim. Herkese bol şarjlı günler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt