Soru root içinse ben magisk ile rootladım sıkıntı yok. Ancak rootu kaldırınca loop'a düşüyor.Iyi akşamlar herkese. Romun üzerine magisk kuran oldu mu ? Sıkıntı oluyor mu ?
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Kaldırmayı düşünmüyorum zatenSoru root içinse ben magisk ile rootladım sıkıntı yok. Ancak rootu kaldırınca loop'a düşüyor.
Hocam konusu varsa linki atar mısınız googke uygulamaları kaldırma için.Eu 12 kullaniyorsaniz geçmeye değer hocam , geçince forumdaki konudan google uygulamalarini vs kaldirinca cihaz gayet sağlıklı duruma geliyor ve pil konusunda 13-14-15 saat arasi cok iyi bir sonuç elde ediliyor boşta kalan ram miktarida şaşırtıcı şekilde yükseliyor.
Hangi Romdan geçmeye çalıştınız. Eğer farklı romdan geçmeye çalışıyorsanız format data yapmanız gerekliydi.Recovery Adlı dosyayı indirip orangeFox dan flashladım ancak telefon sürekli olarak recovery modda tekrar başlıyor ne yapmalıyım ?
Hocam bu romdan geçmeye çalıştım orangefox Türkçe olduğu için veriyi datayı ön belleği vs hepsini silip yükledim hata vermedi ancak sürekli recovery modda açıldıHangi Romdan geçmeye çalıştınız. Eğer farklı romdan geçmeye çalışıyorsanız format data yapmanız gerekliydi.
Format data yapmanız lazım hocam yoksa telefon twrp de kalır.Hocam bu romdan geçmeye çalıştım orangefox Türkçe olduğu için veriyi datayı ön belleği vs hepsini silip yükledim hata vermedi ancak sürekli recovery modda açıldı