- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 12
Hayır vardı diye hatırlıyorum.Global ve Turkey romlarda böyle bir widget yok endonezyadamı var acaba
Hayır vardı diye hatırlıyorum.Global ve Turkey romlarda böyle bir widget yok endonezyadamı var acaba
Şuan eu romdayım gerçide ben yok diye hatırlıyorum.Hayır vardı diye hatırlıyorum.
Performans nasıl pil ömrü olarakŞuan eu romdayım gerçide ben yok diye hatırlıyorum.
Ben gayet memnunum en iyi rom eu rom bence. Tüm özellikler aktif kafam rahat.Performans nasıl pil ömrü olarak
Kim olduğunu bilmediğim kişilerin el attığı işletim sistemine güvenmiyorum açıkçası.Ben gayet memnunum en iyi rom eu rom bence. Tüm özellikler aktif kafam rahat.
Hocam mtz olarak atıyorum konuyu unuttum eğer temalarda içe aktar varsa ordan yoksa miui tema editörden uygulayabilirsiniz romlarda yok bu widget.Hocam hava durumu widgeti ve saat widgeti hangi uygulamaya ait acaba ?
Teşekkürler hocamHocam mtz olarak atıyorum konuyu unuttum eğer temalarda içe aktar varsa ordan yoksa miui tema editörden uygulayabilirsiniz romlarda yok bu widget.
Rica ederim hocamTeşekkürler hocam
Full Bluetooth kulaklik aktif 13 saat ekran suresi Bluetooth olmasa dahada artar süreEkran süresi testi için 11.0.7'ye geri döndüm, 13 saat ekran süresi aldım, 12.0.4 Endonezya romunda en fazla aldığınız ekran süresi nedir? 11.0.7 ile kaç dakika yada saatlik fark var?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
miui 11 mi kullanıyorsunuz ?Full Bluetooth kulaklik aktif 13 saat ekran suresi Bluetooth olmasa dahada artar süre