Hocam hangisini indiriyim ben de var ama çok sıkıntı çıktı güncelleme deRedmi Note 9 Pro
Endonezya Kararlı Rom
V12.0.4.0 QJZIDXM
Endonezya Romu bilen bilir arkadaşlar. Bu son sürümü gerçekten çok kullanışlı. Batarya süresi müthiş artmış ve netflix HD olmuş. Google programları veya stok programları bilgisayar yardımı ile cmd ekranından kaldırmak mümkün.
Ota Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Fastboot Rom indirme bağlantısı
O romları nasıl indirebilirim abiaynen hocam bide oyle deneyip resim atarsaniz eger boyle bir sonuc cikarsa hemen geceriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
gerci hocam ben port rom ile bunu sonucu aldim sonra daha iyi alirim diye eu sonra miuimixe gectim hic biri port custom gibi olmadi simdi geri döndüm bu romuma
Teşekkürler hocam bir qarip şeyde oldu benim cihazdaBedrettin Bal Elinize sağlık.
- Konu uygun şekilde düzenlenerek, İndirme bağlantıları eklenerek Sabit konulara alınmıştır.
Bu arada konu için teşekkürler hocam bende bir kacgun deneyimlerimRedmi Note 9 Pro
Endonezya Kararlı Rom
V12.0.4.0 QJZIDXM
Endonezya Romu bilen bilir arkadaşlar. Bu son sürümü gerçekten çok kullanışlı. Batarya süresi müthiş artmış ve netflix HD olmuş. Google programları veya stok programları bilgisayar yardımı ile cmd ekranından kaldırmak mümkün.
Ota Rom indirme bağlantısı
Recovery Rom indirme bağlantısı
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Normal, sıkıntılı değil. Siz totalde aldığınız ekran süresine bakın.
Hocam hangisini indiriyim ben de var ama çok sıkıntı çıktı güncelleme de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O romları nasıl indirebilirim abi
Çok teşekkür ederim üstad.Bedrettin Bal Elinize sağlık.
- Konu uygun şekilde düzenlenerek, İndirme bağlantıları eklenerek Sabit konulara alınmıştır.
Kullanabilirsiniz fakat şu şekilde;Selam aleyküm.
Telefonumun kodu QJZMIXM global versiyon yüklü.
Bu telefon için bu Rom'u kullanabilir miyim?
Teşekkürler. Bu şekilde ilerlediğini biliyorum. Ancak gereksiz uygulamaları CMD ile nasıl kaldırılır bilmiyorum.Kullanabilirsiniz fakat şu şekilde;
Öncelikle bootloader açılacak. Sonrasında Endonezya rom fastboot üzerinden yüklenen dosyayı indirip miflash programı ile kurmanız gerekli. Son sürümlerin fastboot modunda yüklenen dosyaları bir kaç zaman sonra çıkabiliyor. Bu durumda bulabildiğiniz son fastboot dosyasını yükledik ten sonra otomatik olarak sistemi güncelleyebilir ya da buradaki dosyayı indirip telefon güncelleme menüsünden son sürümü yükleyebilirsiniz.
Redmi Note 9 Pro