- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Redmi Note 11
- Konular
- 17
Hangi Hattı Kullanıyorsunuzbilmiyorum babam aldı direk öğrenmemin bir yolu var mı
Hangi Hattı Kullanıyorsunuzbilmiyorum babam aldı direk öğrenmemin bir yolu var mı
Hocam siz bana hiç yardımcı olmuyorsunuz ki sadece yoruyorsunuz sabahtan bl kilidi açmayı öğrettim gösterdim bl kilidi açıkmış.Bana yardım edin bende size yardım edeyim.bilmiyorum babam aldı direk öğrenmemin bir yolu var mı
Cihaz Yurt dışı EFS Yedeği Almanız Lazım O Konuları Ben Bilmiyorum Basaransemih2009 hocam daha iyi bilirimei sorgulattığımda kayıt dışı old tespit edilen imei diyor
yd cihazimei sorgulattığımda kayıt dışı old tespit edilen imei diyor
hocam twrp yi nasıl kurcam onu bilmiyorum işteTwrp yi indirin twrp ye girin yedek alacağız silinmeyecek zaten büyük ihtimalle imei
Ama eğer imei nereye atılmış kalıcımı bilmiyorum bunları sizin bilmeniz lazım
tamam hocam ne yapmam lazım şuan söyleyin yapayım bende sizden cevap bekliyorum
yav kardeş delirteceksin beni yukarda yazdık ya sanahocam twrp yi nasıl kurcam onu bilmiyorum işte
Prisvx.q anlattı burda hocamHocam bir de cihaza daha önce imei atıldıysa imei silinebilir bilginize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam evet 2. yöntem bu zaten fakat cihazı bozma ihtimali de var tavsiye ettiğim 1. yöntem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp dosyasını C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot konumuna atıp adını recovery.img olarak değişin. Daha sonra minimal adb and fastboota girip cihazı fastboot al ve fastboot flash recovery recovery.img yaz işlem tamamlandıktan sonra fastboot reboot yaz ve telefonunun ses açma tuşuna basılı tut elini kaldırmadan. twrp ekranı gelmeli