- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 11
- Konular
- 92
Basaransemih2009 hocam cihaza imei atıldıysa daha önce yüksek ihtimal silinecek onu napcaz
efs yedeği alınabilir ama benim tel yd crdroid kullanıyorum gitmedi imeiBasaransemih2009 hocam cihaza imei atıldıysa daha önce yüksek ihtimal silinecek onu napcaz
hocam işlemleri yapmadan yedeği aldırsaydıkefs yedeği alınabilir ama benim tel yd crdroid kullanıyorum gitmedi imei
daha yapmadım sizden mesaj bekliyorum twrp kurmadım daha ve pixel experience den hangisini indiricem 12 var 12 artı sürüm var 13 var 13 artı sürüm var hangisi bilmediğim için indirmedimhocam işlemleri yapmadan yedeği aldırsaydık
sizden haber bekliyordum yanlış birşey yaparım diye hiç bir şey yapmadım haber bekledim sizdenefs yedeği alınabilir ama benim tel yd crdroid kullanıyorum gitmedi imei
hocam efs yedeğini Basaransemih2009 hocam anlatsa daha iyi olur ama pixel experience redmi note 9 için 12yi indirin bencedaha yapmadım sizden mesaj bekliyorum twrp kurmadım daha ve pixel experience den hangisini indiricem 12 var 12 artı sürüm var 13 var 13 artı sürüm var hangisi bilmediğim için indirmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizden haber bekliyordum yanlış birşey yaparım diye hiç bir şey yapmadım haber bekledim sizden
sadece 12 mihocam efs yedeğini Basaransemih2009 hocam anlatsa daha iyi olur ama pixel experience redmi note 9 için 12yi indirin bence
evetsadece 12 mi
hocam kurarken yardım edeceksiniz değil mihocam efs yedeğini Basaransemih2009 hocam anlatsa daha iyi olur ama pixel experience redmi note 9 için 12yi indirin bence
Cihaz Yurt İçimi Yoksa Yurt Dışımı Ona Göre İşlem Anlatacaklarhocam kurarken yardım edeceksiniz değil mi