emational

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note 3
Konular
0
redmi 9 için de geçerli olurmu mi 12

alpeerkaraca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper Karaca
Cihazım
Redmi Note7
Konular
1
İyi akşamlar hocam telefonun IMEI adresi yakalandı ve düştü. Önceden repair yapılmış ve BL kapalı bu yöntemle ENG Rom kurup MAUI Meta ile IMEI yazabilir miyim?

Ayrıca SP Flash Tool üzerinden flashlamak istediğimde "PMT changed for the ROM; it must be downloaded. Please select Format All + Download and try again" hatası veriyor. Format all yapsam her şey silinecek diye bulaşmamaya çalışıyorum. Dönüş yapabilir misiniz?

ismirLee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
üLkü
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
İyi akşamlar hocam telefonun IMEI adresi yakalandı ve düştü. Önceden repair yapılmış ve BL kapalı bu yöntemle ENG Rom kurup MAUI Meta ile IMEI yazabilir miyim?

Ayrıca SP Flash Tool üzerinden flashlamak istediğimde "PMT changed for the ROM; it must be downloaded. Please select Format All + Download and try again" hatası veriyor. Format all yapsam her şey silinecek diye bulaşmamaya çalışıyorum. Dönüş yapabilir misiniz?
IMEI Yazma Konusunda yardımcı olamam. Bu Yöntem auth olmadan İstediğin Stock Romu kurmanı sağlıyor. Buna Eng rom da dahil.. Gerisi sende :))
Telefondaki kişiler olsun resimler olsun yedeğini alman şart. Sonuçta BL kapalı

alpeerkaraca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper Karaca
Cihazım
Redmi Note7
Konular
1
IMEI Yazma Konusunda yardımcı olamam. Bu Yöntem auth olmadan İstediğin Stock Romu kurmanı sağlıyor. Buna Eng rom da dahil.. Gerisi sende :))
Telefondaki kişiler olsun resimler olsun yedeğini alman şart. Sonuçta BL kapalı
Dostum ENG Romu kurup IMEI yazdım fakat Format All dışında kabul etmediği için IMEI adresi tekrardan siliniyor. Eğer bir şekilde başarabilirsem iyi olur. Cihazda tüm dosyaları silince IMEI kalmadı böyle uğraşıyorum.

ismirLee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
üLkü
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Dostum ENG Romu kurup IMEI yazdım fakat Format All dışında kabul etmediği için IMEI adresi tekrardan siliniyor. Eğer bir şekilde başarabilirsem iyi olur. Cihazda tüm dosyaları silince IMEI kalmadı böyle uğraşıyorum.
bu flash toollarla dene.. ben bunlarla yüklüyorum. Ama şu var Eng Romdan globala dönüş yapacaksan Mi flashtool ile atmayı dene Fastboot modunda.

Rar şifresi : 12345

Son düzenleme:

ofsevim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer sevim
Cihazım
redmi 2
Konular
13
bu flash toollarla dene.. ben bunlarla yüklüyorum. Ama şu var Eng Romdan globala dönüş yapacaksan Mi flashtool ile atmayı dene Fasrboot modunda
rar da şifre var hocam

Cyber69

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Hala yapamadıysan. Eng romda işin bittikten sonra globale sp flash ile değil miflash ile fastboot modda dön.

Vavay132

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
66
brom.bat komutunu çalıştırınca altta ki hatayı veriyor Python uygulaması yüklü