Evet. MTK işlemci kullanıyor sanırsamredmi 9 için de geçerli olurmu mi 12
IMEI Yazma Konusunda yardımcı olamam. Bu Yöntem auth olmadan İstediğin Stock Romu kurmanı sağlıyor. Buna Eng rom da dahil.. Gerisi sende )İyi akşamlar hocam telefonun IMEI adresi yakalandı ve düştü. Önceden repair yapılmış ve BL kapalı bu yöntemle ENG Rom kurup MAUI Meta ile IMEI yazabilir miyim?
Ayrıca SP Flash Tool üzerinden flashlamak istediğimde "PMT changed for the ROM; it must be downloaded. Please select Format All + Download and try again" hatası veriyor. Format all yapsam her şey silinecek diye bulaşmamaya çalışıyorum. Dönüş yapabilir misiniz?
Dostum ENG Romu kurup IMEI yazdım fakat Format All dışında kabul etmediği için IMEI adresi tekrardan siliniyor. Eğer bir şekilde başarabilirsem iyi olur. Cihazda tüm dosyaları silince IMEI kalmadı böyle uğraşıyorum.IMEI Yazma Konusunda yardımcı olamam. Bu Yöntem auth olmadan İstediğin Stock Romu kurmanı sağlıyor. Buna Eng rom da dahil.. Gerisi sende )
Telefondaki kişiler olsun resimler olsun yedeğini alman şart. Sonuçta BL kapalı
Dostum ENG Romu kurup IMEI yazdım fakat Format All dışında kabul etmediği için IMEI adresi tekrardan siliniyor. Eğer bir şekilde başarabilirsem iyi olur. Cihazda tüm dosyaları silince IMEI kalmadı böyle uğraşıyorum.
rar da şifre var hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu flash toollarla dene.. ben bunlarla yüklüyorum. Ama şu var Eng Romdan globala dönüş yapacaksan Mi flashtool ile atmayı dene Fasrboot modunda
Hala yapamadıysan. Eng romda işin bittikten sonra globale sp flash ile değil miflash ile fastboot modda dön.Dostum ENG Romu kurup IMEI yazdım fakat Format All dışında kabul etmediği için IMEI adresi tekrardan siliniyor. Eğer bir şekilde başarabilirsem iyi olur. Cihazda tüm dosyaları silince IMEI kalmadı böyle uğraşıyorum.