Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerekli Malzemeler: 1- Normal düzeyde bilgisayar bilgisi 2- Flash bellek en az 2 GB 3- İso dosyası 4- Brick dosyası https://yadi.sk/d/J6qSCcAMogwHxg 5- Rufus https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.13/rufus-3.13.exe 6- Fastboot rom Kurulum: 1- Rufusu açınız. Ayarları bu şekil...
forum.miuiturkiye.net
isteyen linux ile de yükleyebilir. Tabi bazı temel bilgisayar işlemlerini bilmek lazım. Ayrıca kendi cihazınız için olan dosyaları konuda verilenler ile değiştirmeniz gerek.
slm elıne saglık ustamda ayrıntılı nasıl yapcagımızı yazsaydın daha ıyı olmazlıydı suan dondum kaldım yapamadım merlın redmı note 9 var eng rom yuklerken brıck oldu yardım edebılırsen sevınırım tsk
slm elıne saglık ustamda ayrıntılı nasıl yapcagımızı yazsaydın daha ıyı olmazlıydı suan dondum kaldım yapamadım merlın redmı note 9 var eng rom yuklerken brıck oldu yardım edebılırsen sevınırım tsk
Bootloder kilidinin açık veya kapalı olmasının farkı yoktur. İstediğiniz bölgenin (mi, eu, id, in, ru) sürümlerini kura bilirsiniz. Sürüm düşürmek veya yükseltmek de fark etmiyor. https://disk.yandex.ru/d/sX0D_q0E2EOZ1w [/SPOILER] 2. Cmd.exe çalıştırıyoruz ve bu komutu yazıp enter...
Öncelikle kera706 üyeli arkadaşımızın konusundaki programları yüklüyoruz ve yapılması gerekenleri yapıyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyayı indirin.
Redmi Note 9 telefonun driverini Libusb Filter programına SES + / SES - tuşlarını aynı anda basıp usb kablosunu takıp tanıtıyoruz. Note 8 Pro da ki gibi sadece SES+ basmıyoruz.
Orjinal dosyaları
kaynaktan ulaşabilirsiniz. Sadece sizin için derleyip çalışır hale getirdim..
6369954812 hesabı sildim ama telefonda hala gözüküyor. Yeni hesabımı telefona ekleyemiyorum çünkü eski hesap gözüküyor
telefondan ve web üzerinden girilmiyor hesap silinmiş diyor
Yeni bir rom atsam açılışda mi hesabı istermi hesap silinmiş olduğu için istemeden geçermi
Telefon kilidi açık ve şu an aktif kullanıyorum
Nasıl yardımcı olursunuz ne yapmam gerekiyor teşekkürler
Öncelikle kera706 üyeli arkadaşımızın konusundaki programları yüklüyoruz ve yapılması gerekenleri yapıyoruz.
Dosyayı indirin.
Redmi Note 9 telefonun driverini Libusb Filter programına SES + / SES - tuşlarını aynı anda basıp usb kablosunu takıp tanıtıyoruz. Note 8 Pro da ki gibi sadece SES+ basmıyoruz.
Orjinal dosyaları
kaynaktan ulaşabilirsiniz. Sadece sizin için derleyip çalışır hale getirdim..
Merhaba
6369954812 hesabı sildim ama telefonda hala gözüküyor. Yeni hesabımı telefona ekleyemiyorum çünkü eski hesap gözüküyor
Yeni bir Rom atsam açılışda mi hesabı istermi hesap silinmiş olduğu için istemeden geçermi
Yeni bir rom atsam açılışda mi hesabı istermi hesap silinmiş olduğu için istemeden geçermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba
Yeni bir Rom atsam açılışda mi hesabı istermi hesap silinmiş olduğu için istemeden geçermi
Hesabınızı sildiyseniz ve bu hesap telefonda da kayıtlı ise en sağlıklısı service.global@xiaomi.com adresine mail atarak durumu bildirmeniz ve hesapların birleştirilmesini istemeniz olacaktır. Çeşitli bypass yöntemleri, ücretli hesap sıfırlama işlemleri vs mevcut fakat uzun süreli kullanım için en sağlıklı yöntem söylediğim gibi mail yolu ile hesapları birleştirilmesini veya eski hesabın cihazınızdan kaldırılmasını sağlamak olacaktır.
Hesabınızı sildiyseniz ve bu hesap telefonda da kayıtlı ise en sağlıklısı service.global@xiaomi.com adresine mail atarak durumu bildirmeniz ve hesapların birleştirilmesini istemeniz olacaktır. Çeşitli bypass yöntemleri, ücretli hesap sıfırlama işlemleri vs mevcut fakat uzun süreli kullanım için en sağlıklı yöntem söylediğim gibi mail yolu ile hesapları birleştirilmesini veya eski hesabın cihazınızdan kaldırılmasını sağlamak olacaktır.
Ülkemizdeki yetkili servislerin hesaplara bu düzeyde müdahale yetkisi var mı bilemiyorum ama aşağıdaki telefon numaraları üzerinden servislere ulaşabilirsiniz.
Yetkili Servis Merkezi
Adres
Hafta içi
Cumartesi
Pazar
Servis Hattı
Genpa İstanbul Etiler
Nispetiye Caddesi No:101 Etiler / İstanbul
08:00-17:15
09:30-16:45
Kapalı
+90 212 359 0359
Genpa İstanbul Kadıköy
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:39-41/B Baycanhan Hasanpaşa Kadıköy / İstanbul
08:00-17:15
Kapalı
+90 212 359 0359
Genpa Ankara Kızılay
Kızılay Mah. Necatibey Cad. 51/2 Kızılay Ankara
08:30-17:45
Kapalı
+90 212 359 0359
Genpa İzmir Çankaya
Şair Eşref Bulvarı, Yorsan İş Merkezi, No:26B Çankaya / İzmir
Kapalı
+90 212 359 0359
Genpa Adana Seyhan
Cemalpaşa Mah. 63005 Sk. Aydınoğlu İş Merkezi No:27/A Seyhan/Adana
Kapalı
+90 212 359 0359
Genpa Bursa
Kırcaali Mah.Kayalı Sok.Ortaklar İş Merkezi No:34/42-43 Osmangazi / Bursa
Kapalı
+90 212 359 0359
Evofone İstanbul
Hacımimi Mahallesi Necatibey Caddesi Alarko İşhanı No:66 Kat:1 Karaköy-Beyoğlu / İSTANBUL
09:00-18:00
09:00-14:00
Kapalı
+90 212 444 2118
OUNO İstanbul Ataşehir
Atilla İlhan Cd. No:20, 34750 Ataşehir/İstanbul
08:00-17:00
08:00-12:30
Kapalı
+90 850 502 0800
Evofone Ankara Kızılay
Korkutreis Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 32/B Demirtepe Çankaya Ankara