Uzun bir süredir ios kullanıcısıydım, şarj ve pahalılık sebebiyle çok bahsi geçen xiomia redmi note 8'i aldım 1 ay kadar önce ama ne yazık ki çok pişmanım
f/p açısından tabii ki bazı sorunlar yaşayabileceğimi düşünüyordum ama teknoloji çağında bildirim gibi basit sorunlarla mücadele eden onca konu başlığı gördüm. Açıkçası teknolojiden anlamıyorum, bana yardım edebilecek kimsem de yok yanımda karantina sebebiyle, bilgisi olanlar fikir verebilir mi?
1- Fb bildirimlerini FB ikonunda göstermiyor. Bir gönderim beğeni aldıysa eskiden ios'a anında bildirim gelirdi, şimdi sadece yorum bildirimleri geliyor, o da belli bir süre sonra kayboluyor.
2- Fb bildirimleri ana ekranda şu şekilde yarım halde görünüyor:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3- Whatsapp bazen özellikle grup mesajlarda ışık yanarak ana ekranda göstermesine rağmen ses olarak bildirim gelmiyor. telefon elimde değilse bildirimden haberdar olmuyorum.
4- Whatsapp'ta örneğin bana üstüste birkaç mesaj yazdığınızda normalde sırayla birinci, ikinci, üçüncü mesajları gösterir ya telefon, benimki ısrarla ilk mesajı gösteriyor sadece.
Bu dört sorunu çözebilmeme yardımcı olabilecek var mıdır aramızda? Çok anlamıyorum tek başıma, rom vs. deniliyor ama bilmiyorum hiçbirini
Eğer bunları çözemezsem telefonu satıp Huwai almayı düşüneceğim korona sonrasında ama o kadar emek ve masraf var, inşallah gerek kalmaz
Yardım eden arkadaşlara şimdiden çoooooook teşekkür ederim