Rehber Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan)

MarianaXDev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
yeni haber _

telefon sarj yerine hala bekliyorum 10 15 saniyede bir beyaz isik gidiyor ustunden ekran geliyo giiyo hemen ama ekran direkt tamamen siyah 1 saniyede gidip geliyor yani hala telefon olu ama hala kurtar beni diyor ben her seyi kurdum tek care sizi beklemek hocam

( pc ye bagli sarj olunca beyaz isik falan cikiyor ) prize takilinca ekran yine gelip gidiyor ama hic bir sey gelmeden

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
yeni haber _

telefon sarj yerine hala bekliyorum 10 15 saniyede bir beyaz isik gidiyor ustunden ekran geliyo giiyo hemen ama ekran direkt tamamen siyah 1 saniyede gidip geliyor yani hala telefon olu ama hala kurtar beni diyor ben her seyi kurdum tek care sizi beklemek hocam

( pc ye bagli sarj olunca beyaz isik falan cikiyor ) prize takilinca ekran yine gelip gidiyor ama hic bir sey gelmeden
Tmm hocam bakalım bu gün

Aeternus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Çok teşekkürler rehberiniz için. Birazcık da şansıma hata vermeden işlemleri gerçekleştirebildim ancak, bu sefer de ekran siyah kaldı gözükmüyor. EDL moda geri girmeyi denedim ancak cımbız kaçkere denememe rağmen 2.ye işe yaramadı. Güç tuşlarına vs rastgele basarken titreşim sonucu şüphelendim, rastgele parmak hareketleri vs yaptım ve dokunmatiği algılıyor gibi, ses çıkardı. Pc ye kablo ile bağlayınca otomatik kullan kısmında redmi note 8 yazısı çıkıyor, PC tanıyor çok şükür. Ekrandaki sııkıntıyı nasıl çözeceğimi bulamadım, temassızlık vs yüzünden olabilir mi?

Aeternus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Tahmin ettiğim gibi temassızlıkmış, 2 aydır uğraşıyordum xdadaki ile buradaki rehber çok yardımcı oldu, teşekkürler Merdanov hocam :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

MarianaXDev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Tahmin ettiğim gibi temassızlıkmış, 2 aydır uğraşıyordum xdadaki ile buradaki rehber çok yardımcı oldu, teşekkürler Merdanov hocam :)
qfil de hata almadiniz mi hic ? aldiysaniz hatalarinin cozumlari hakkinda yardim eder misiniz hocam biz merdanov hocam ile deniyecez

Aeternus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
yok hocam hiç hata almadım succeed yazdı diye hatırlıyorum net hatırlamasamda. burada 12. aşamada 3 tuşa basın diyordu farklı olarak bir tek bunu yaptım. telefonunuzda titreşim vs hiçbirşey olmuyor mu hocam ekran siyah olsa da. ben de acemisiyim ama tekrardan edl moda almayı deneyin isterseniz diğer forumda öyle bahsedenleri görmüştüm. birkaç denemeden sonra da olabiliyormuş. Geçmiş olsun hocam, umarım hallolur işiniz.

MarianaXDev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
yok hocam hiç hata almadım succeed yazdı diye hatırlıyorum net hatırlamasamda. burada 12. aşamada 3 tuşa basın diyordu farklı olarak bir tek bunu yaptım. telefonunuzda titreşim vs hiçbirşey olmuyor mu hocam ekran siyah olsa da. ben de acemisiyim ama tekrardan edl moda almayı deneyin isterseniz diğer forumda öyle bahsedenleri görmüştüm. birkaç denemeden sonra da olabiliyormuş. Geçmiş olsun hocam, umarım hallolur işiniz.
sagolun hocam umarim duzelticem bu elemani sahra files hatasi veriyordu onun disinda aklim karisti google drive dosyasinin adini degisiyorum ama konuda bu dosyayi secin diyor orda aklim karisti her dosyayi yedekledim sifirdan attim merdenov hocam gelsin bi hele deniyecegiz bakalim umarim basarili olurum siz bana yardim edebilir misiniz hatayi cozmem icin ? forumdan yazsam

Aeternus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
sagolun hocam umarim duzelticem bu elemani sahra files hatasi veriyordu onun disinda aklim karisti google drive dosyasinin adini degisiyorum ama konuda bu dosyayi secin diyor orda aklim karisti her dosyayi yedekledim sifirdan attim merdenov hocam gelsin bi hele deniyecegiz bakalim umarim basarili olurum siz bana yardim edebilir misiniz hatayi cozmem icin ? forumdan yazsam

Çok isterim ama ben çok yetkin olmadığım yarardan çok zarar verebilirim hocam yardım etmek isterken, buradaki ve diğer kaynaktaki adımlara uyarak hallettim sadece. Yazdığınız dosyayla alakalı da, firehose dosyası olarak ben bu paylaştığım dosyayı kullanmıştım rom klasöründeki image kısmının içine atıp değiştir dedim aynı şekilde.
Qfil için adımlar yazılmış ancak şuradaki videoda görsel olarak da bulabilirsin hocam bu şekilde eklemen gerekecek umarım çözülür sorunun, tekrar geçmiş olsun.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• prog_emmc_firehose_Sm6125_ddr.zip
    239 KB · Görüntüleme: 3

MarianaXDev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Çok isterim ama ben çok yetkin olmadığım yarardan çok zarar verebilirim hocam yardım etmek isterken, buradaki ve diğer kaynaktaki adımlara uyarak hallettim sadece. Yazdığınız dosyayla alakalı da, firehose dosyası olarak ben bu paylaştığım dosyayı kullanmıştım rom klasöründeki image kısmının içine atıp değiştir dedim aynı şekilde.
Qfil için adımlar yazılmış ancak şuradaki videoda görsel olarak da bulabilirsin hocam bu şekilde eklemen gerekecek umarım çözülür sorunun, tekrar geçmiş olsun.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
tamamdir tesekkurler bunu kaydettim deniyecegim bugun icinde. + olarak qfil tamamen silip baska surum de kurucagim yararli olabilirmis

Üst Alt