Rehber Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
merhaba hocam ben bugün rom yüklerken hata verdi recovery yaptıktan sonra telefon 1 saniye ışığı yanıyor sonra kapanıyor fastboot moda girmiyor şarjının bitmesini beklersem düzelir mi acaba?
Merhaba hocam romu twrpden mi yoksa Mi flash ile kurarken mi brick oldu cihaz ?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam twrp den kurarken
Cihazı full brick yapmış olabilirsiniz önce bundan emin olun şarjın bitmesini bekleyin şarja takın açılmazsa konudaki yönteme başlayın geçmiş olsun

dragonvals

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir Tulgay
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Cihazı full brick yapmış olabilirsiniz önce bundan emin olun şarjın bitmesini bekleyin şarja takın açılmazsa konudaki yönteme başlayın geçmiş olsun
hocam cihazı brick ettim (stock rom flaşlarken) buradaki yöntemi yapmayı deniyorum noktalara dokunarak bilgisayara bağladım driverları da kurdum ama bilgisayar görmüyor sıkıntı nerede olabilir?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
hocam cihazı brick ettim (stock rom flaşlarken) buradaki yöntemi yapmayı deniyorum noktalara dokunarak bilgisayara bağladım driverları da kurdum ama bilgisayar görmüyor sıkıntı nerede olabilir?
Kabloyu değiştirebilirsiniz

kahrejgd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 6A/N8
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hocam cihaz gördü ve o sizin dedikleriniz uyguladım şimdi hiç görmüyor sanırım vefat oldu cihaz üzdü. çözüm yolu var mı

emreeekaya532

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Rn 8
Konular
0
merhaba rom kurarken bugun kırmızı hata aldım sistemi başlattım ve brick oldum galiba fastboota giriyor 2 saniye sonra siyah ekran onun dışında başlatmaya çalışıtğımda ekran sürekli git gel yapıyor yarın bu işlemi yapıcağım umarım bana yardım edermisiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
merhaba rom kurarken bugun kırmızı hata aldım sistemi başlattım ve brick oldum galiba fastboota giriyor 2 saniye sonra siyah ekran onun dışında başlatmaya çalışıtğımda ekran sürekli git gel yapıyor yarın bu işlemi yapıcağım umarım bana yardım edermisiniz

• 3.25 Üyelerimizin mesajları, konuları, profil bilgileri vb. açıkça görülebilen alanlarda mail adresi, telefon numarası, sosyal medya hesapları gibi kişisel iletişim bilgilerini paylaşmaları yasaktır. Forumumuzda iletişim forum üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Bilen hocalarımız forum üzerinden yardımcı olacaklardır, telegram adresinizi paylaşmanıza gerek yok.

Son düzenleme:

emreeekaya532

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Rn 8
Konular
0
  • 3.25 Üyelerimizin mesajları, konuları, profil bilgileri vb. açıkça görülebilen alanlarda mail adresi, telefon numarası, sosyal medya hesapları gibi kişisel iletişim bilgilerini paylaşmaları yasaktır. Forumumuzda iletişim forum üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Bilen hocalarımız forum üzerinden yardımcı olacaklardır, telegram adresinizi paylaşmanıza gerek yok.
tamamdır hocam sağolun fakat yarın aksama kadar zamanım var :/ kimsenin onune dusmuyor bilgili falan

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5