Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

şendoğan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
Rn 8 pro
Konular
0
Bootloder kilidi kapalıysa yükleme yalnız aynı bölge sürümleri arasında mümkün. Ryzen 320 bilgisayar ile kullanımda sorunlar ola bilir.

1. Python uygulamasını indiriyoruz ve çalıştırıyoruz.
64 bit
32 bit

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2. Cmd.exe çalıştırıyoruz ve bu komutu yazıp enter basıyoruz.
python -m pip install pyusb pyserial json5

3. Driver arşivini indirip bilgisayarda masa üzerine çıkarıyoruz.
4. Driver dosyasında mausun sağ dügmesini
cdc-acm.inf üzerine tıklayıp yükle diyoruz.
5.
uygulamasını yükleyip çalıştırıyoruz.
6. Next basıyoruz
7. Resimdeki gibi kuruyoruz

8. Telefonu ses artı tuşuna basarak bilgisayara bağlıyoruz ve gözüken cihazı tez yüklüyoruz.

9. Bypass dosyasına geçip brom.bat komutunu çalıştırıyoruz.
10. Ses artı tuşuna basarak telefonu bağlıyoruz.
11. Flassh Tool dosyasına gidiyoruz.
12. Options bölümünü resimdeki gibi ayarlıyoruz.

13. Yükleyeceğiz rom içinden image dosyasına gidip scatter seçiyoruz ve download basıyoruz.
14. Yükleme başlıyor. Büyük yeşil onayı gördükten sonra telefonu bilgisayardan ayırıyoruz.

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
Hocam emeğine sağlık talimatları sırasıyla uygulayarak global 12.0.5 ten Endonezya 12.0.3 e geçtim sadece Python kurunca güncelleme gibi bir şey yapıyor, spflash sitesinden güncel indirince işlem sorunsuz bitiyor. Telefon wipe data sonrasında açılıyor. Açılınca da direk sürüm kontrolü yaptım insanın inanası gelmiyor. Google rehber den kurtuldum.

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
telliogullarI, """Güvenlik""" amacı ilemiş. Yerseniz tabi
Hocam ben güvenliğe falan çok inanmıyorum çünkü, sistemleri biz tasarlamadık bilgiyi alan alıyor, neden derseniz iphone kullananlar çok güvende diyorlar, icloud koruması varmış. Peki bilgileri çalınan, özel fotoğrafları ifşa olan insanların durumu nasıl ortaya çıkıyor bu kadar korumalıysa.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
SP flash tool ile mühendis romunu kurabilen var mı acaba??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yöntem ile engrom kurulumu yapılırsa;
Bildiğim kadarıyla engromda tüm engeller açık oluyor boot kilidi kapalı dâhi olsa ve engrom kurulumu yapılabiliniyorsa repair kilit varkende olur mantıken yanılıyor muyum acaba?
Elbette

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13

Harika bir şey eng rom direk geçiş yaptım.

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Arkadaşlar Riske girerek an itibari ile cihazın kilidini kilitlemiştim öncesinde cihazın orjinal imeisini adb ile yedeklemiştim, cihazım imei atılmış cihazdı. spflash tool ile eng room attım bootloader kilidli şekilde sonra fastboot moda alıp nv data, nv ram geri yükledim. En son olarak tekrar kilidi açtım mi unlock tool ile hayırlı uğurlu olsun. Bütün riski sizin için ve kendim için aldım. Arkadaşlar cihazınızı kendi hesabıyla unlock etmeyenler sakın denemesin, normal kişilerde denemesin, ben riske girdim denedim ama yapamaya da bilirdim, şükür hallettim. Yanlışlıkla bootloader'i kilitlenenler ve elinde orjinal imei yedekleri olan için uygulamalı yöntemdir.

Son düzenleme:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Arkadaşlar Riske girerek an itibari ile cihazın kilidini kilitlemiştim öncesinde cihazın orjinal imeisini adb ile yedeklemiştim, cihazım imei atılmış cihazdı. spflash tool ile eng room attım bootloader kilidli şekilde sonra fastboot moda alıp nv data, nv ram geri yükledim. En son olarak tekrar kilidi açtım mi unlock tool ile hayırlı uğurlu olsun. Bütün riski sizin için ve kendim için aldım. Arkadaşlar cihazınızı kendi hesabıyla unlock etmeyenler sakın denemesin, normal kişilerde denemesin, ben riske girdim denedim ama yapamaya da bilirdim, şükür hallettim. Yanlışlıkla bootloader'i kilitlenenler ve elinde orjinal imei yedekleri olan için uygulamalı yöntemdir.
Bundan yaklaşık 3 ay önce böyle bir şeyi ben de yapmıştım.TWRP yedeği olsa da çalışırdı,sıkıntı yok yani.Eng rom,zaten tüm engelleri kaldırılmış bir rom.Fastboot flashlama her halükarda açıktır ve write protected olan tüm bölümlere fastboot üzerinden flash yapabilirsiniz.Her türlü yapabilirdiniz,yeni yöntem ve yedeğiniz olduğu için.

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Bundan yaklaşık 3 ay önce böyle bir şeyi ben de yapmıştım.TWRP yedeği olsa da çalışırdı,sıkıntı yok yani.Eng rom,zaten tüm engelleri kaldırılmış bir rom.Fastboot flashlama her halükarda açıktır ve write protected olan tüm bölümlere fastboot üzerinden flash yapabilirsiniz.Her türlü yapabilirdiniz,yeni yöntem ve yedeğiniz olduğu için.
Doğrudur hocam ben işimi sağlama aldım işlemlere başlamadan (yani bootloader kilitlemeden önce) önce eng romda denedim imei yedekleri yükleniyor mu diye ve yükleniyordu.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Peki şöyle birşey deneyen oldu mu diyelim efs yedeği Yok ama eng Roma geçiş yapıp cihazın kendi imeilerinin ikisinide miuimeta ile atıp global Roma dönüp kilit için başvuru yapılır mı?
Daha doğrusu çift IMEI atınca cihaz sorunsuz açılıyor mu brick olmadan filan??

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Peki şöyle birşey deneyen oldu mu diyelim efs yedeği Yok ama eng Roma geçiş yapıp cihazın kendi imeilerinin ikisinide miuimeta ile atıp global Roma dönüp kilit için başvuru yapılır mı?
Daha doğrusu çift IMEI atınca cihaz sorunsuz açılıyor mu brick olmadan filan??
mauimeta ile 2 imei atılsa bile açmaz. Gerekli olan şey imeiler değil cihazın özel bir kodu. İmei atılınca o kod gidiyor

Üst Alt