Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
mauimeta ile 2 imei atılsa bile açmaz. Gerekli olan şey imeiler değil cihazın özel bir kodu. İmei atılınca o kod gidiyor
Peki hocam cihaza başka cihazın orijinal efs yedeğini alıp restore yapsak is yapıyor mu yani boot kilidi için başvuru kabul eder mi bugüne kadar en çok merak ettiğim konu budur

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yani anlaşılan odur ki SP flash tool ile engrom kurulum yapıp repair işlemi yapıp mi flash tool ile global stock rom kuruluyor anladığım doğru mu hocam?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yani anlaşılan odur ki SP flash tool ile engrom kurulum yapıp repair işlemi yapıp mi flash tool ile global stock rom kuruluyor anladığım doğru mu hocam?
Aynen bu yöntem yinede bl kapalı imei işlemi yapılmış cihazlar için kullanılmalı ileride açık kapatılırsa yine sıkıntı yaşanabilir. Bootloader açıp işlem yapmak her zaman en sağlıklı yöntem. Şimdi satıcılar bunu yine kullanmaya başlıyacak ileride yine redmi 9, note 9 gibi sıkıntılar yaşanacak :)

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Aynen bu yöntem yinede bl kapalı imei işlemi yapılmış cihazlar için kullanılmalı ileride açık kapatılırsa yine sıkıntı yaşanabilir. Bootloader açıp işlem yapmak her zaman en sağlıklı yöntem. Şimdi satıcılar bunu yine kullanmaya başlıyacak ileride yine redmi 9, note 9 gibi sıkıntılar yaşanacak :)
Orası öylede hocam IMEI silip yanlışlıkla boot kilidini kilitleyen tecrübesiz arkadaşlar var cihazları hayata dönecek su ana kadar ki gördüğüm en iyi konulardan biri bu post

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Orası öylede hocam IMEI silip yanlışlıkla boot kilidini kilitleyen tecrübesiz arkadaşlar var cihazları hayata dönecek su ana kadar ki gördüğüm en iyi konulardan biri bu post
onları tamda hayata döndürmüyor malesef. onlara global rom kurulacaksa Çin model olanlarda yine anakartta direnç değişimi yapılması lazım. :) maliyeti düşürüyor sadece yetkili hesap derdi yok.

saaytr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şaban Sarı
Cihazım
Mi6
Konular
0
başka bir nvram yedeklerini atsak olurmu

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
onları tamda hayata döndürmüyor malesef. onlara global rom kurulacaksa Çin model olanlarda yine anakartta direnç değişimi yapılması lazım. :) maliyeti düşürüyor sadece yetkili hesap derdi yok.
Global cihazları döndürüyor sadece demek ki

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Eninde sonunda tekrar tamir için cihazı gönderiyorlar. Yakında bootloader kilidi kapalı Pixel rom yükleme rehberi çıkacak. Bu cihazlar için de geçerli olacaksa en azından Türkçe aosp rom kullanabilecek kişiler.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Eninde sonunda tekrar tamir için cihazı gönderiyorlar. Yakında bootloader kilidi kapalı Pixel rom yükleme rehberi çıkacak. Bu cihazlar için de geçerli olacaksa en azından Türkçe aosp rom kullanabilecek kişiler.
Hocam tam onu diyecektim wallahi boot kilidi kilitli cihazı eng romdan aosp geçirme yöntemi varsa sıkıntısız kullanılır düşüncem bu yönde

Üst Alt