Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam tam onu diyecektim wallahi boot kilidi kilitli cihazı eng romdan aosp geçirme yöntemi varsa sıkıntısız kullanılır düşüncem bu yönde
Yöntem denendi işe yarıyor ama sanırsam geliştirici global cihaz kullanıyor. Çin cihazda işe yarar mı tam emin değiliz

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Bir dönemler Replika cihaz rağbet gördüğü dönemde sp flash tool ile yedek alıp başka cihaza kurulum olayları vardı.
O şekilde başka global yüklü cihazdan yedek alıp engromda olan cihaza kurulum olur mu acaba

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bir dönemler Replika cihaz rağbet gördüğü dönemde sp flash tool ile yedek alıp başka cihaza kurulum olayları vardı.
O şekilde başka global yüklü cihazdan yedek alıp engromda olan cihaza kurulum olur mu acaba
Hocam o cihazların hiçbir koruması yok. Telefon rehberinden sayılar tuşlayarak IMEI atılıyordu cihazlara. Bizim cihazın logo.bin dosyası bile şifreli. Açılış ekranı değiştirmeye izin vermiyor

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam o cihazların hiçbir koruması yok. Telefon rehberinden sayılar tuşlayarak IMEI atılıyordu cihazlara. Bizim cihazın logo.bin dosyası bile şifreli. Açılış ekranı değiştirmeye izin vermiyor
Ondan hiç haberim yoktu hocam.Ama .bin dosyaları aslında binevi .img dosyalarıdır.Bu yüzden .bin uzantılı payload dosyalar genel olarak direk uzantı değiştirme yaparak img yapılabilir.Ama onu da parçalamayı deneyeceğim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ondan hiç haberim yoktu hocam.Ama .bin dosyaları aslında binevi .img dosyalarıdır.Bu yüzden .bin uzantılı payload dosyalar genel olarak direk uzantı değiştirme yaparak img yapılabilir.Ama onu da parçalamayı deneyeceğim
Parcalamada sıkıntı yok zaten. Telefon dosyayı aldığında md5 kontrolü gibi bir kontrolden geçiriyor

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Bunu şimdi cihaza yapabilirmiyim. Cfw rom yüklü A11 tam olarak neden yapıyoruz bunu

mtbayin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note10 5G
Konular
8
Üst Alt