- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
pc 32 bit olduğundan olabilirmi ?Python doğru kurulmamış.
pc 32 bit olduğundan olabilirmi ?Python doğru kurulmamış.
Ola bilir.pc 32 bit olduğundan olabilirmi ?
pc 32 bit olduğundan olabilirmi ?
Tekrar kurdum yine aynı hata hocam. sanırım 32 bit pc ile olmuyorOla bilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir32 bit
nasıl çözdünüz acaba??Manuel olarak yükledim şuan serialleri. Bu sefer brom.batta hata alıyorum Nerden tutsam elimde kalıyor
EDİT: An itibariyle tüm sorunları çözdüm. Yardımlarınız için teşekkürler hocam.
Tekrar kurdum yine aynı hata hocam. sanırım 32 bit pc ile olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl çözdünüz acaba??
benim python düzgün çalışıyor hocam. başka işlemlerde çalışıyorRehber - Komut Satırına Python Yazınca Microsoft Store Uygulamasına Yönlendirme Sorunu Çözümü
Yöntem: 0- Arama yerine uygulama yürütme diğer adları yazıp resimde gösterilen Uygulama Yükleyicisi yazan her şeyi kapatınız. 1- Videoda ilk girdiğim yerde(path yeri) windowsapp yazan satırları siliniz 2- Videoda 2. girdiğim klasörde .exe uzantılı tüm dosyaları siliniz. Dosyaları önceden...forum.miuiturkiye.net
Pythonu kurarken Alttaki pathı seçeneği işaretli olacak ve Cmd açarak pin girdisini yapman lazım.. o işlemleri yapmadığın için oluyor.benim python düzgün çalışıyor hocam. başka işlemlerde çalışıyor
Hallettim hocam farklı bir yöntemle teşekkür ederim. buradaki brom bat hatasından önce farklı bir patchli mipro ile sptools çalıştırıp, mi hesabıma giriş yapıp yetki hatası alıp tekrar buradaki yöntemi deneyince düzeldi ve açıldı cihazPythonu kurarken Alttaki pathı seçeneği işaretli olacak ve Cmd açarak pin girdisini yapman lazım.. o işlemleri yapmadığın için oluyor.
Bende de aynı nokta da kalıyor, cevabını bulabildiniz mi?bende en sonda bu hatayı veriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.