- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Önceki adımları yapmadan sonraki adımların olmaması normal. Python sorununu halletmeniz gerekiyor ilk başta.Öncelikle Paylaşım için Teşekkürler. Sorunlarım var sanırım yapamadım.
1.Adımda "1. Python uygulamasını indiriyoruz ve çalıştırıyoruz." Kurulumu gerçekleştiriyor muyuz yoksa o ekranda bekliyor mu?
2.Adımda Cmd.exe çalıştırıyoruz denmiş. Buradaki cmd.exe başlata yazıp çıkan komut istemiyi açıp ordan mı yapıyoruz yoksa herhangi bir klasördeyken mi cmdyi çalıştırıyoruz?
Eğerki Başlata yazıp çalıştırıyorsak orda yazan kodu yazdığımda hata alıyorum.
"
C:\Users\AE>python -m pip install pyusb pyserial json
Collecting pyusb
Using cached pyusb-1.1.1-py3-none-any.whl (58 kB)
Collecting pyserial
Using cached pyserial-3.5-py2.py3-none-any.whl (90 kB)
ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement json (from versions: none)
ERROR: No matching distribution found for json
WARNING: You are using pip version 20.2.3; however, version 20.3.3 is available.
You should consider upgrading via the 'C:\Users\AE\AppData\Local\Programs\Python\Python39\python.exe -m pip install --upgrade pip' command." bu şekilde yazıyor.ERRORlar kırmızı renkte WARNING yazısıda sarı renkte.
devam ettiğimde
8.Adıma kadar sıkıntı yok. 8.Adımda hızlıca yükleniyor ve succes diyor.
9.adımda "9. Bypass dosyasına geçip brom.bat komutunu çalıştırıyoruz." masaüstündeki Bypass klasöründeki brom.bat çalıştırdığımda da hata alıyorum.
"Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\AE\Desktop\Bypass\main.py", line 3, in <module>
from src.device import Device
File "C:\Users\AE\Desktop\Bypass\src\device.py", line 4, in <module>
import serial.tools.list_ports
ModuleNotFoundError: No module named 'serial'
Press any key to continue . . ." şeklinde.
Diğer adımda ise flashtool birtürlü cihazın portunu görmüyor o ekranda port seçeceğim zaman donuyor program. Haliyle yükleme felan olmuyor. Bana yardımcı olabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana yardımcı olabilir misiniz hocam
Kodu aynen yazınız. Pip sürümünüz eski gibi gözüküyor
C:\Users\AE\AppData\Local\Programs\Python\Python39\python.exe -m pip install --upgrade pip