Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick
evet yaptım fakat ses arttırma tuşuna basıp takınca yaklaşık 1 saniyede mediatek usb port kayboluyor hızlıca yapmayı deneyip yaptım bir daha da gözükmedi üstündeki yerde yazdığına göre de yapılmış olanlar gözükmüyor bir daha
recovery olarak twrp var basılı tutunca twrp ye giriyor
Yanlış anlamışsınız. Orada cihaz brick olmadan önce bu adımlar yapılmalı denilmiş tabi buna da gerek yokmuş sonradan anladık.
Sizin yapacağınız. Telefonu kapatmak ve ses artırma tuşuna basılı tutarak bağlayıp mediatek USB port seçmek ve hızlıca install'e tıklamak. Yapamazsanız tekrar deneyeceksiniz başka çaresi yok
Yanlış anlamışsınız. Orada cihaz brick olmadan önce bu adımlar yapılmalı denilmiş tabi buna da gerek yokmuş sonradan anladık.
Sizin yapacağınız. Telefonu kapatmak ve ses artırma tuşuna basılı tutarak bağlayıp mediatek USB port seçmek ve hızlıca install'e tıklamak. Yapamazsanız tekrar deneyeceksiniz başka çaresi yok
Driverları yüklemek için bilgisayarımdan sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktım ardından sürücüleri yükledim sonra bilgisayarı yeniden başlattım brom u çalıştırdığımda hata yoktu
Yaptım tekrardan deneyerek install a bastım yüklendi fakat yine aynı hatayı veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Driverları yüklemek için bilgisayarımdan sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktım ardından sürücüleri yükledim sonra bilgisayarı yeniden başlattım brom u çalıştırdığımda hata yoktu
Teşekkürler yardımınız için işlemlerin devamını yapmayacağım gerek olmadığı için fakat gerekirse yetkili hesap deneyip buraya bildiririm teşekkürler tekrardan.
[2021-01-24 19:02:30.780118] Waiting for bootrom
[2021-01-24 19:02:35.483112] Found port = COM31
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 65, in <module>
main()
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\main.py", line 35, in main
device.handshake()
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\src\device.py", line 88, in handshake
self.check(self.read(1), to_bytes(0x5F))
File "C:\Users\ozdem\Desktop\Bypass\src\device.py", line 84, in check
raise RuntimeError("Unexpected output, expected {} got {}".format(gold, test))
RuntimeError: Unexpected output, expected 0x5f got 0xa0
Press any key to continue . . .