- Adım
- Serif
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 15
Bunu cihaz çalışırken mi yapacağız. Brick olmasın diye
Hayır Brick olduktan sonra.Bunu cihaz çalışırken mi yapacağız. Brick olmasın diye
Hocam sevinirim. Burhan Hocama yaptırdım bir kere ama sorunumu çözmek istiyorum. Sorun SP Flash Tool'da kırmızı çubukta kalıyor. Sonra STATUS EXT RAM hatası veriyor. Farklı sürümlerde ROM, auth vs dosyaları denedim. Burhan hocam yapabildi uzaktan ama sonra pixel experience yüklerken yine hard brick yaptım. Bu işe bir çözüm yok mudur? Bu forumdaki yöntemleri de internetteki çeşitli yöntemleri de denedim bir tek Burhan hocam uzaktan bağlanıp kendi auth dosyasıyla yaptı. Yardım ederseniz sevinirim o yüzden. Burhan hocamı meşgul ettim yeterince çünkü.Anladım yarın müsait olurum isterseniz yardımcı olurum ücretsiz
Tmm hocam bu akşam inşallah hallederiz siz tüm dosyaları hazır edin özel mesaj atarımHocam sevinirim. Burhan Hocama yaptırdım bir kere ama sorunumu çözmek istiyorum. Sorun SP Flash Tool'da kırmızı çubukta kalıyor. Sonra STATUS EXT RAM hatası veriyor. Farklı sürümlerde ROM, auth vs dosyaları denedim. Burhan hocam yapabildi uzaktan ama sonra pixel experience yüklerken yine hard brick yaptım. Bu işe bir çözüm yok mudur? Bu forumdaki yöntemleri de internetteki çeşitli yöntemleri de denedim bir tek Burhan hocam uzaktan bağlanıp kendi auth dosyasıyla yaptı. Yardım ederseniz sevinirim o yüzden. Burhan hocamı meşgul ettim yeterince çünkü.
Hocam müsaitseniz banada yardımcı olur musunuz bi beceremedim şu işi telefonsuz kaldım.Anladım yarın müsait olurum isterseniz yardımcı olurum ücretsiz
Yardımcı olurum tabi hocam ama şu an işe gidiyorum Akşama anca Hocam Geçmiş olsunHocam müsaitseniz banada yardımcı olur musunuz bi beceremedim şu işi telefonsuz kaldım.
Teşekkürler akşama kadar telefonsuz kalacağım sanırım sizi bekliyorum. ( Aldığım hata resimde görüldüğü gibi normalde soldaki aygıt yöneticisinde gözüküyordu da program bitince yüklemesi oradan gidiverdi onu da belirteyim.)Yardımcı olurum tabi hocam ama şu an işe gidiyorum Akşama anca Hocam Geçmiş olsun
tüm sürücüleri pythonu vb şeyleri yükleyip hazırda bulundurun eve geldiğim zaman ilk iş sizin cihazı yapmak olacakTeşekkürler akşama kadar telefonsuz kalacağım sanırım sizi bekliyorum. ( Aldığım hata resimde görüldüğü gibi normalde soldaki aygıt yöneticisinde gözüküyordu da program bitince yüklemesi oradan gidiverdi onu da belirteyim.)