- Adım
- furkan
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 0
m2003j15sg için global rom linki atar mısın hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu kullanın
m2003j15sg için global rom linki atar mısın hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu kullanın
Böyle bir modeli tanımıyorum. Hangi marka?m2003j15sg için global rom linki atar mısın hocam
selam elimdeki cihaz imeili dün sürüm düşürürken clean all and lock seçeneğini seçtim. haliyle cihaz gitti. recovery ve fastboota girebiliyorum fakat bl kapalı olduğu için işlem yapamıyorum ne yapmam lazım ?
Orada ki dosyaları indirmeli miyim ? Bir de benim bootloader kilidim kapalı. Bir de imei uçar mı bu işlem ile?Medyaları görmek için kayıt olmalısınızburadaki işlemleri yapar mısınız
Dosyaları indirmeden işlem yapamazsınız. Bl kapalı olmasından sakınca yok. İmei uçmaz sadece unlock yapıyoruz.Orada ki dosyaları indirmeli miyim ? Bir de benim bootloader kilidim kapalı. Bir de imei uçar mı bu işlem ile?
Hocam evet cihaz açıldı ama ben dikkatsizliğimden çin romu kurmuşum şimdi ne yapmam lazım bunu globale çevirmek için ?Dosyaları indirmeden işlem yapamazsınız. Bl kapalı olmasından sakınca yok. İmei uçmaz sadece unlock yapıyoruz.
Hocam evet cihaz açıldı ama ben dikkatsizliğimden çin romu kurmuşum şimdi ne yapmam lazım bunu globale çevirmek için ?
Cihazım çin cihazıymış sanırım çin romunda sıkıştım hocam teşekkür ederimRehber - Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme
Konu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır...forum.miuiturkiye.net
Global yüklenmiyor mu hocamCihazım çin cihazıymış sanırım çin romunda sıkıştım hocam teşekkür ederim