Merhaba. Bu ne anlama geliyor? Tüm cümleden hiçbir şey anlamadım. Bu adımda takıldım o yüzden. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor?Fastboot için sürümün içindeki Image dosyasından Scatter alıyoruz ve Download basıyoruz.
1. Fastboot ile kurulan sürüm indiriyoruzMerhaba. Bu ne anlama geliyor? Tüm cümleden hiçbir şey anlamadım. Bu adımda takıldım o yüzden. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor?
Fastboot MIUI Rom indirdim. RAR'dan çıkarttım. images isimli klasöre girdim. sckatter isimli bir dosya yok. Nerede hata yapıyorum? Üzgünüm meşgul ettiğim için1. Fastboot ile kurulan sürüm indiriyoruz
2. Sürümü arşivden çıkartıyoruz
3. İmage dosyasına gidiyoruz
4. O dosyadan sckatter alıyoruz
5. SFT-da o sckattere yol gösteriyoruz
6. Ardından download basıyoruz
Tamamdır dosyayı buldum. İsmi direkt Scatter sanmıştım.Fastboot MIUI Rom indirdim. RAR'dan çıkarttım. images isimli klasöre girdim. sckatter isimli bir dosya yok. Nerede hata yapıyorum? Üzgünüm meşgul ettiğim için
sorununuzu hallettiniz mi ?Fastboot MIUI Rom indirdim. RAR'dan çıkarttım. images isimli klasöre girdim. sckatter isimli bir dosya yok. Nerede hata yapıyorum? Üzgünüm meşgul ettiğim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır dosyayı buldum. İsmi direkt Scatter sanmıştım.
Maalesef. Son işlemi de yaptım telefonu başlatmaya çalışıyorum yine tepki yok açılmıyor hiçbir şekilde. Bypass işlemini tekrar yapmaya çalışıyorum hata veriyor. Disabling Protection kısmında hata veriyor ya da bazen bilgisayara taktığım an bilgisayardan çınlama sesi geliyor.sorununuzu hallettiniz mi ?
Son 2 işlemde sorun çıkıyor. Az önce de olmamış. Brom.bat hata verdiği için olsa gerek son işlemde de uygulama hata veriyor.Maalesef. Son işlemi de yaptım telefonu başlatmaya çalışıyorum yine tepki yok açılmıyor hiçbir şekilde. Bypass işlemini tekrar yapmaya çalışıyorum hata veriyor. Disabling Protection kısmında hata veriyor ya da bazen bilgisayara taktığım an bilgisayardan çınlama sesi geliyor.
Sorununuzu çözdünüzmüMaalesef. Son işlemi de yaptım telefonu başlatmaya çalışıyorum yine tepki yok açılmıyor hiçbir şekilde. Bypass işlemini tekrar yapmaya çalışıyorum hata veriyor. Disabling Protection kısmında hata veriyor ya da bazen bilgisayara taktığım an bilgisayardan çınlama sesi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son 2 işlemde sorun çıkıyor. Az önce de olmamış. Brom.bat hata verdiği için olsa gerek son işlemde de uygulama hata veriyor.
Hayır maalesef. Her yöntemi deniyorum. Başkalarında hatasızca ilerleyen işlemler bende flash sp programında hata verip yüklemiyor.Sorununuzu çözdünüzmü
Anladım yarın müsait olurum isterseniz yardımcı olurum ücretsizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayır maalesef. Her yöntemi deniyorum. Başkalarında hatasızca ilerleyen işlemler bende flash sp programında hata verip yüklemiyor.