Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
yazdıgım mesajda imei ile alakalı bir durumdan soz etmedim.. unbrick olayından nasıl dönüleceginden yazdım..
Download only dışında olan seçenekler IMEI gitmesine ve bootloader kilidinin kapanmasına neden olabilir(daha önce karşılaştık). Denemediğiniz durumları insanlara tavsiye etmemeye özen gösteriniz. IMEI'si gidip bootloader'i kapanan cihazın tekrar bootloader kilidinin açılması için IMEI yedekleri olması gerekiyor. Eğer olmazsa bootloader kilidi bir daha açılamaz

mincu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nurettin
Cihazım
redmi 9
Konular
2
Download only dışında olan seçenekler IMEI gitmesine ve bootloader kilidinin kapanmasına neden olabilir(daha önce karşılaştık). Denemediğiniz durumları insanlara tavsiye etmemeye özen gösteriniz. IMEI'si gidip bootloader'i kapanan cihazın tekrar bootloader kilidinin açılması için IMEI yedekleri olması gerekiyor. Eğer olmazsa bootloader kilidi bir daha açılamaz
Sp Flash Tools İle Eng rom atılmasıyla hallolabiliyor..

Cyber69

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Benim konumda mevcut. Asıl orjinal dosyaların adresi de mevcut oradan düzenlenme sadece. Herkes oradan alıyor ona göre kendilerine göre program haline getiriyor. Tek yapman gereken Libusb Filter Wizard tan telefonun driverini tanıtman gerekiyor. Güncellemeleri de takip edebilirsin. Eğer yapamazsan yardımcı olurum.
O github linkinden kurulumu yaptım. Henüz cihaz gelmediği için deneme fırsatım olmadi.
İndirdiğim exploit collection içinde adı geçen tüm işlemcilere bypass uygulayabilir miyim bu şekilde?

ismirLee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
üLkü
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
O github linkinden kurulumu yaptım. Henüz cihaz gelmediği için deneme fırsatım olmadi.
İndirdiğim exploit collection içinde adı geçen tüm işlemcilere bypass uygulayabilir miyim bu şekilde?
uygulayabilirsin. ama her telefon markasının güvenlik yamalarına bağlı gibi birşey..

BedBaht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Nasıl halloduğunu yazsaydın keşke herekese faydası olurdu ;)
bütün adımları aynen uyguladım ve flash toolda download only ıle yukledıgım romlar calısmıyordu sonra format all+ download secenegını yapıp flashladım daha global miui romu acıldı sorunum çözülmüş oldu. Imeı uctu sanırım tekrar atılması gerek.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
bütün adımları aynen uyguladım ve flash toolda download only ıle yukledıgım romlar calısmıyordu sonra format all+ download secenegını yapıp flashladım daha global miui romu acıldı sorunum çözülmüş oldu. Imeı uctu sanırım tekrar atılması gerek.
Kimse bu yöntemi denemesin. Ayrıca artık bootloader kilidini acamayacaksiniz

Üst Alt