- Adım
- Şükrü
- Cihazım
- Redmi Note 9Pro
- Meslek
- Mühendis
- Konular
- 2
Sec IMG too large hatasını nasıl giderebilirim acabaTekrar too large hatası alıyorum
Sec IMG too large hatasını nasıl giderebilirim acabaTekrar too large hatası alıyorum
Download only dışında olan seçenekler IMEI gitmesine ve bootloader kilidinin kapanmasına neden olabilir(daha önce karşılaştık). Denemediğiniz durumları insanlara tavsiye etmemeye özen gösteriniz. IMEI'si gidip bootloader'i kapanan cihazın tekrar bootloader kilidinin açılması için IMEI yedekleri olması gerekiyor. Eğer olmazsa bootloader kilidi bir daha açılamazyazdıgım mesajda imei ile alakalı bir durumdan soz etmedim.. unbrick olayından nasıl dönüleceginden yazdım..
Sp Flash Tools İle Eng rom atılmasıyla hallolabiliyor..Download only dışında olan seçenekler IMEI gitmesine ve bootloader kilidinin kapanmasına neden olabilir(daha önce karşılaştık). Denemediğiniz durumları insanlara tavsiye etmemeye özen gösteriniz. IMEI'si gidip bootloader'i kapanan cihazın tekrar bootloader kilidinin açılması için IMEI yedekleri olması gerekiyor. Eğer olmazsa bootloader kilidi bir daha açılamaz
IMEI atarsınız ama bootloader acamazsiniz. Çünkü bu işlem sonunda 2 imei de gidecek. Orijinal IMEI yedekleri olmadan olmuyorSp Flash Tools İle Eng rom atılmasıyla hallolabiliyor..
O github linkinden kurulumu yaptım. Henüz cihaz gelmediği için deneme fırsatım olmadi.Benim konumda mevcut. Asıl orjinal dosyaların adresi de mevcut oradan düzenlenme sadece. Herkes oradan alıyor ona göre kendilerine göre program haline getiriyor. Tek yapman gereken Libusb Filter Wizard tan telefonun driverini tanıtman gerekiyor. Güncellemeleri de takip edebilirsin. Eğer yapamazsan yardımcı olurum.
Rehber - Redmi Note 9/10x 4G / Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick / MTK Bypass Auth
Yetkili Hesabı Atlamak - Bypass Auth Redmi Note 9 Öncelikle kera706 üyeli arkadaşımızın konusundaki programları yüklüyoruz ve yapılması gerekenleri yapıyoruz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-pro-yetkili-hesabi-atlamak-unbrick.104415/ Bypass_MTK Dosyayı indirin. Redmi...forum.miuiturkiye.net
uygulayabilirsin. ama her telefon markasının güvenlik yamalarına bağlı gibi birşey..O github linkinden kurulumu yaptım. Henüz cihaz gelmediği için deneme fırsatım olmadi.
İndirdiğim exploit collection içinde adı geçen tüm işlemcilere bypass uygulayabilir miyim bu şekilde?
Onu biliyorum. Xiaomi özelinde sordum aslında.uygulayabilirsin. ama her telefon markasının güvenlik yamalarına bağlı gibi birşey..
bütün adımları aynen uyguladım ve flash toolda download only ıle yukledıgım romlar calısmıyordu sonra format all+ download secenegını yapıp flashladım daha global miui romu acıldı sorunum çözülmüş oldu. Imeı uctu sanırım tekrar atılması gerek.Nasıl halloduğunu yazsaydın keşke herekese faydası olurdu![]()
Kimse bu yöntemi denemesin. Ayrıca artık bootloader kilidini acamayacaksinizbütün adımları aynen uyguladım ve flash toolda download only ıle yukledıgım romlar calısmıyordu sonra format all+ download secenegını yapıp flashladım daha global miui romu acıldı sorunum çözülmüş oldu. Imeı uctu sanırım tekrar atılması gerek.