Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
bütün adımları aynen uyguladım ve flash toolda download only ıle yukledıgım romlar calısmıyordu sonra format all+ download secenegını yapıp flashladım daha global miui romu acıldı sorunum çözülmüş oldu. Imeı uctu sanırım tekrar atılması gerek.
Maşallah Şansınız varmış. Format all+download telefonun tam olarak tüm alanlarını siliyor. Sp flash tool üzerinden telefon yedeği (damp) olmadığı taktirde telefonu kaldırmak mümkün olmuyor. Ya sp flash iyi çalışmamış, silememiş, ya da kullandığınız sp flash tool bizim telefona tam uyumlu versiyonunu bulmuşsunuz. Her halde yine de büyük risk etmişsiniz. Çünkü bu yöntemden sonra profesyonel bile olan sahıslar telefonu çöpe atıyorlar. Yetkili hesap falan da kurtara bilmiyor.

mustafapnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
bütün adımları aynen uyguladım ve flash toolda download only ıle yukledıgım romlar calısmıyordu sonra format all+ download secenegını yapıp flashladım daha global miui romu acıldı sorunum çözülmüş oldu. Imeı uctu sanırım tekrar atılması gerek.
dostum hayattaki bütün şansını kullanmışsın sanırım.cihazı çöpe de atabilirdin

BedBaht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Maşallah Şansınız varmış. Format all+download telefonun tam olarak tüm alanlarını siliyor. Sp flash tool üzerinden telefon yedeği (damp) olmadığı taktirde telefonu kaldırmak mümkün olmuyor. Ya sp flash iyi çalışmamış, silememiş, ya da kullandığınız sp flash tool bizim telefona tam uyumlu versiyonunu bulmuşsunuz. Her halde yine de büyük risk etmişsiniz. Çünkü bu yöntemden sonra profesyonel bile olan sahıslar telefonu çöpe atıyorlar. Yetkili hesap falan da kurtara bilmiyor.

dostum hayattaki bütün şansını kullanmışsın sanırım.cihazı çöpe de atabilirdin
telefona ımeı de attım suan cayır cayır kullanıyorum :D hiçbirşey olmadı. hatta bu ıslemı en az 10 kere yapmısımdır bu telefona sız bunu yazana kadar bu kadar rısklı oldugunu bılmıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Download only dışında olan seçenekler IMEI gitmesine ve bootloader kilidinin kapanmasına neden olabilir(daha önce karşılaştık). Denemediğiniz durumları insanlara tavsiye etmemeye özen gösteriniz. IMEI'si gidip bootloader'i kapanan cihazın tekrar bootloader kilidinin açılması için IMEI yedekleri olması gerekiyor. Eğer olmazsa bootloader kilidi bir daha açılamaz
ımeı gerı attım aynı yol ıle bl acabılıyorum suan

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
telefona ımeı de attım suan cayır cayır kullanıyorum :D hiçbirşey olmadı. hatta bu ıslemı en az 10 kere yapmısımdır bu telefona sız bunu yazana kadar bu kadar rısklı oldugunu bılmıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ımeı gerı attım aynı yol ıle bl acabılıyorum suan
Teki iyi olsun.
İmei orijinal ise evet, bl aça bilirsiniz.

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
Uyarıları dikkate almamaktan uyarı verilmiştir
Elinize sağlık hocam
Şimdi bl kapalıyken rom atabiliyor muyuz. Bide hocam brick cihazlarada uygulanabiliyor muyuz

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
Hocam redmi note 8 içinde aynı şeyleri yapabilirmiyiz farklı romla

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Bu snapdragon, bizimki mtk işlemler farklı. Ancak telefonun kendi sürücülerini ve romunu kullanarak denemek olar.
Ancak bu telefonda brick sonrası test point ile kaldırmak oluyor. Birde bazı işlemler var.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

SemihOzel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende böyle hata alıyorum telefon adroid yazısında kaldı açılmıyor. acaba yanlış rom mu attım ? eng rom link atabilicek var mı birde başka rom deniyim

Üst Alt