Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

BedBaht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Romu attıktan sonra cihaz revovery de açılırsa wipe data kısmını seç ondan sonra reboot u seç kesinlikle açılır
romu attım wıpe data kısmını sectım reboot system yaptım MIUI logosunda takılıp kapanıyor tekrar recovery kısmına tekrar atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

romu attım wıpe data kısmını sectım reboot system yaptım MIUI logosunda takılıp kapanıyor tekrar recovery kısmına tekrar atıyor
başka rom deneyecegım

BedBaht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
suan denedıgım romlar global cin ve hindistan birtek endonezya romu kaldı dıgerlerı wıpe data yapmama ragmen acılısta MIUI logosunda takılıp reset attı Yetkılı romu kurdum calıstı ama bunlar calısmadı

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
suan denedıgım romlar global cin ve hindistan birtek endonezya romu kaldı dıgerlerı wıpe data yapmama ragmen acılısta MIUI logosunda takılıp reset attı Yetkılı romu kurdum calıstı ama bunlar calısmadı
Hocam piango endonesyaya kaldı ozaman çünkü bootloader kilitli iken yazılım atıldığında telefon hangi modelse o bölgenin yazılımında açılır diye biliyorum.

Hocam yalnız şunu söylemeden geçmeyeyim ilk açılış uzun sürer, eğer ilk açılışta mıu logosunda kalıyor ve reset atmıyorsa o yazılım telefon modelinize uygundur ve açılacaktır diye tahmin ediyorum. 15 Dakika falan sürebilir açılması.

BedBaht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Hocam piango endonesyaya kaldı ozaman çünkü bootloader kilitli iken yazılım atıldığında telefon hangi modelse o bölgenin yazılımında açılır diye biliyorum.

Hocam yalnız şunu söylemeden geçmeyeyim ilk açılış uzun sürer, eğer ilk açılışta mıu logosunda kalıyor ve reset atmıyorsa o yazılım telefon modelinize uygundur ve açılacaktır diye tahmin ediyorum. 15 Dakika falan sürebilir açılması.
reset atıyor direk

ismirLee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
üLkü
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Senin sorunun aynını bende yaşadım. Telefonda direnç değişecek anca çin romundan öyle kurtulursun. ZeneX ustaya danışabilirsin. Senin sorunu ancak o çözer.

BedBaht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Yardımcı olan Herkesden Allah razı olsun hallettim sonunda .Bu arada son sorum *#06# yapınca ımeı numarası gelmıyor fakat arama yapabılıyorum bu sıkıntı cıkartır mı?

Yardımcı olan Herkesden Allah razı olsun hallettim sonunda .Bu arada son sorum *#06# yapınca ımeı numarası gelmıyor fakat arama yapabılıyorum bu sıkıntı cıkartır mı?
telefon 4.5g cekıyor yanı sadece gözükmüyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

telefon 4.5g cekıyor yanı sadece gözükmüyor
Telefon hakkında bölümünde yazar. Sıkıntı olmaz

sukruyalciner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
2
Bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 30

mincu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nurettin
Cihazım
redmi 9
Konular
2
Bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz acaba
Download Only tercihini Firmware Upgrade öyle dene.. options->Connections->UART seceneginde telefonunun com baglantası gorulmesi gerekiyor ve baud rate 921600 sec.. deneyebilirsen..

Üst Alt