Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdalemreafsar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal Emre A
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
ben note 8 e twrp den rom atarken birden ekran gitti sarja takınca ışık vs hiçbişey yok tepki yok titreşim yok pc görmüyor telefon sustu bunun çözümü varmı ücreti önemsiz

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
ben note 8 e twrp den rom atarken birden ekran gitti sarja takınca ışık vs hiçbişey yok tepki yok titreşim yok pc görmüyor telefon sustu bunun çözümü varmı ücreti önemsiz
bulunduğun şehirde büyük bir teknik servise git.xioami yetkili hesapları olma ihtimali yüksek oluyor.onlar halleder.

gustavo81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
merhaba herkese . bende note 8 pro modeli var ve brick duruma düştü . usb takılı iken aygıt yöneticisindeandroid cihaz olarak görünüyor ama bu sp flash tool da cihazı algılamıyor ve download işlemini başlatmıyor. Önerisi olan var mıdır ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
merhaba herkese . bende note 8 pro modeli var ve brick duruma düştü . usb takılı iken aygıt yöneticisindeandroid cihaz olarak görünüyor ama bu sp flash tool da cihazı algılamıyor ve download işlemini başlatmıyor. Önerisi olan var mıdır ?

Sp Flash Tools'un Download tuşuna bas
Ardından cihaz kapalı iken ses açma tuşuna basılı tut ve usb kabloyu bağla, cihaz unlock ise yükleme başlayacaktır

gustavo81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Sp Flash Tools'un Download tuşuna bas
Ardından cihaz kapalı iken ses açma tuşuna basılı tut ve usb kabloyu bağla, cihaz unlock ise yükleme başlayacaktır

merhaba Lagger teşekkür ederim cevabınız için şimdide ekran alıntısındaki hatayı aldım . bu hatada yazan işlemleri yapmalımız ? emin olamadım .

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 35

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yetkili hesap olmadan o cihaza malesef yazılım atamazsınız spflash ile. Yetkili hesap elimde mevcut dilerseniz tamirini yapabilirim. Özelden ulaşabilirsiniz.

gustavo81

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
zenex özelden yazdım

Tunahan00000

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
xıamoı redmi note 8 de olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt