Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sami85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
HTC U11+
Konular
0
Yalnızca redmi note 8 pro cihazda denedim redmi note 8 modelde denemedim. eğer cihazınız unlocksa yetkili hesabaa ve edl moda vs gerek yok. Moderatör arkadaşa teşekkür ederim uyarısı için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon unlock ise yetkili hesaba gerek yok
benim telefon unlock ama yetkili hesap istiyor

Yetkili hesapla yazılım atılması gerekli. Tamirini gerçekleştiriyorum.
zenex usta nasıl ulaşırız sana yetkili hesap istiyor yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:

hekimoglu2929

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emrah
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
selam note 8 pro bricik de kaldı fastboot acılmıyor sadece bildirim ısıgı nasıl kurtarırız

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
benim telefon unlock ama yetkili hesap istiyor

zenex usta nasıl ulaşırız sana yetkili hesap istiyor yardımcı olursan sevinirim
Nereden anladınız yetkili hesap istediğini?

selam note 8 pro bricik de kaldı fastboot acılmıyor sadece bildirim ısıgı nasıl kurtarırız
Telefonda güç düğmesini basılı tutun.Bir 25-30 saniye bekleyin.Eğer titreşim geliyorsa kurtarılabilir.Gelmiyorsa yetkili hesaba düşer.Telefonu bilgisayara bağlayın(mümkünse windows 10 olsun)ve ses açma tuşunu basılı tutun.Aygıt yöneticisini açın.Bu süre zarfında 2 saniyeliğine mediatek preloader geliyorsa şanslısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt