Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Dikkatli bakınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Fkashlama yaparken uyarı yapıyor
Ne uyarısı yapıyor?Mümkünse download tuşuna basın sonra cihaazı bağlayın.Bir de aygıt yöneticisi şeyine mutlaka bakın.Mediatek preloader ise kurtarılabilir ama mediatek usb port ise cihaz hard brick yetkili hesap gerekir.

eyupbaba123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tony
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
allah bin kere razi olsun vallaha cok saolun

receperdem58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
recep
Cihazım
ıphone 7
Konular
1
HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
bu yazılımı cihazı söküp edl de mi yükleyebiliyoruz

hekimoglu2929

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emrah
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Nereden anladınız yetkili hesap istediğini?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonda güç düğmesini basılı tutun.Bir 25-30 saniye bekleyin.Eğer titreşim geliyorsa kurtarılabilir.Gelmiyorsa yetkili hesaba düşer.Telefonu bilgisayara bağlayın(mümkünse windows 10 olsun)ve ses açma tuşunu basılı tutun.Aygıt yöneticisini açın.Bu süre zarfında 2 saniyeliğine mediatek preloader geliyorsa şanslısınız
mediatek sarj takınca gidip geliyor titreme yapoyor ama cihaz kapalıyardımcı olun lütfen

kratoos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Huawei mate 10
Konular
0
HERHANGİ BİR ŞEKİLDE BOOTLOADER KİLİDİ AÇIK CİHAZI KİLİTLEDİYSENİZ BU KONU İŞİNİZE YARAMAZ BUNUN İÇİN YETKİLİ HESAP GEREKİR
Merhaba arkadaşlar, recovery, custom rom,fastboot moddayken yanlış bir şey yaptıysanız ve cihazının birck olduysa (siyah ekranda kalıp açılmama)
dediklerimi yaparsanız hiç bir problem kalmaz CİHAZım BOOTLOADER UNLOCK ( Bootloader kilidi açık olmayan cihazda denemedim )

İhtiyacımız olan program SP Flash TOOL :
1- Programı yönetici olarak açıyoruz
2- Aşağıda ekte bulunan ayarlar kısmındaki tiki kaldırıyoruz
3- Download Agent Yazan kısma Ekte verdiğim dosyayı ekliyorsunuz
4- Scatter-Loading kısmına da herhangi bir fastbootun romunun içinde img klasöründeki MT6785_Android_scatter.txt dosyasını ekliyoruz
------------Brick'in nasıl olduğu önemli değil ister Redmi Logo Bootloop Olsun isterse Siyah ekranda kalıp açılmama olsun ikisinide brickten kurtartıyor.Böylece EDL Modda Yetkili hesaba vs ihtiyacımız kalmamış oluyor isteyen olursa detaylı video çekerim ama çok basit aslında her şey------------
5-
Download butonuna basıyoruz ve otomatik flashlamaya başlıyor.Flashlama bittikten sonra ekran gelmezse ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun 10 saniye kadar sonrasında ekran gelmiş olacaktır.
Saygılarımla...​
download tuşuna basınca takılıp kalıyor,hiç bir işlem yapmıyor,flash atmıyor.ne yapabiliriz?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
mediatek sarj takınca gidip geliyor titreme yapoyor ama cihaz kapalıyardımcı olun lütfen
Aygıt yöneticisini açın mediatek preloader mi görünüyor yoksa USB port
download tuşuna basınca takılıp kalıyor,hiç bir işlem yapmıyor,flash atmıyor.ne yapabiliriz?
Anlaşılan sizin cihaz hard brick ama denemekte fayda var.Download tuşuna basın sonra cihazı bağlayıp ses açma veya güç+ses açma tuşunu basılı tutun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt